>> JUICE IRELAND TEAM <<
...
Napisał(a)
Ostatnio leciałem przez jakieś 3 tygodnie 900mg undera, zlazłem teraz do 400mg i nie czuję większej różnicy, no może retencji teraz mniej, może jeszcze kiedyś spróbuję jeszcze raz podbić do 1g, póki co zostaję przy max 600mg ew
...
Napisał(a)
1 tydz wbilem ""teoretycznie" 3,5g susty, drugi tydzien skonczylem walic ome 1,5-2g tez "teoretycznie" teraz zostaje na tej samej dawce tylko poleci UG. Waze 91kg i zawsze tutaj gdzies waga stawala ale ciagle idzie do przodu wiec moze teraz przekrocze magiczne granice.
HIGH LIFE
...
Napisał(a)
mi się wydaje że śmiało dociągniesz do 100kg
Zmieniony przez - UcantCme w dniu 2013-03-16 00:01:19

Zmieniony przez - UcantCme w dniu 2013-03-16 00:01:19
...
Napisał(a)
Mocny a jak poped na takiej dawce tescia 3 g ?? bo u mnie juz dawka 1g to poped wclae nie wiekszy niz na dawce rzedu pol grama np...
<<<Champions
are Made
Not Born>>>
...
Napisał(a)
Nie lubie miec mordy jak kibel, 200mg/week max. Kiedys wiecej, gowno mi to dawalo oprocz wiekszej wagi od poj**anej retencji.
...
Napisał(a)
zależy od labu - dobry teść 500mg ew dla mnie idealnie, gdy stężenie mniejsze do do 700mg ew.
...
Napisał(a)
mzna bic gram dwa i wcale nie miec mordy jak kibel zalezy od genu i żarcia
...
Napisał(a)
i co do tego leci dodatkowo - np 1g testa razem z np. 700mg trenu i mastera ew będzie ładnie działać i nie będziesz wyglądał jak balon xD i wiadomo również że to co jemy i ile węgi też się odbija.
...
Napisał(a)
Zarcie nie ma wielkiego wplywu. Fakt, jak przegne z sodem (lub naprawde ostro przegne z ww) to jest gorzej, ale poza tym i tak jest zle.
Dodanie AI do rownania powoduje kolejne komplikacje, to jest czeski film.
Wole zainwestowac w inne srodki ktore daja mi lepsze rezultaty i je ladowac oporowo.
Libido gdy kontrolujemy prolaktyne (cabaser) i/lub dorzucamy jeszcze jakies androgeny jest i tak kozackie.
Dodanie AI do rownania powoduje kolejne komplikacje, to jest czeski film.
Wole zainwestowac w inne srodki ktore daja mi lepsze rezultaty i je ladowac oporowo.
Libido gdy kontrolujemy prolaktyne (cabaser) i/lub dorzucamy jeszcze jakies androgeny jest i tak kozackie.
...
Napisał(a)
ja lecialem na poczatku 500mg week pozniej podbilem do 1g szczerze roznicy zbyt duzej nie poczulem, nastepnym razem planuje 500 week nie ma sensu dla mnie wiecej waga 95kg (ale lab tez zmienie)
Najpotężniejszą siłą we wszechświecie jest SIŁA WOLI
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Antybiotyk"Duomox" i "Tren-Dione"
Następny temat