Nie ma postępów? Dodaj węgla a nie koksu !
LeonCountryChopper
...
Napisał(a)
no to stary teraz zadbaj o wątróbkę, bo bez niej to nie ma życia.
...
Napisał(a)
aspAT 96.51 a AlAT 97.99 . . . i teraz dylemat bo czekam na paczuszke 30 propa i butla durajectu :/
...
Napisał(a)
no to chyba nie masz dylematu , chyba że jestes kamikadze
Nie ma postępów? Dodaj węgla a nie koksu !
LeonCountryChopper
...
Napisał(a)
miczelx zapomniałes dodac
Czy zaburzenia sa spowodowany wysokim poziomem Prolaktyny I Progesteronu wobec poziomu Testosteronu I DHT
Czy zaburzenia sa spowodowany wysokim poziomem Prolaktyny I Progesteronu wobec poziomu Testosteronu I DHT
...
Napisał(a)
akorat nie bo bardziej mialem na mysli siebie
a ja sie w nandrolony nie bawie

BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!
...
Napisał(a)
miczelx to jakie sa odpowiedzi na te pytania ktore napisales:)
SiGUsEk
...
Napisał(a)
no ja chcialem podyskutowac ale mnie zignorowano
czy ktos z nas jest impotentem? chyba nikt
czy cykle konczone odblokiem moga powodowac tego typu zaburznia? chyba nie
czy zaburzenai te wynikaja tylko z malego poziomu testa a/lub wysokiego estrogenow?**** wie
no raczej nie tylko, ale niek nei chce podyskutowac
czy unormuje sie to samo w swoim czasie? raczej tak
libido-czy jak spadlo to kiedykolwiek wroci ? tego nie wiem, da sie pobudzic ale nei wiem czy na stale
jak widzisz nie sa to sprawy do konca jasne

czy ktos z nas jest impotentem? chyba nikt

czy cykle konczone odblokiem moga powodowac tego typu zaburznia? chyba nie

czy zaburzenai te wynikaja tylko z malego poziomu testa a/lub wysokiego estrogenow?**** wie

czy unormuje sie to samo w swoim czasie? raczej tak

libido-czy jak spadlo to kiedykolwiek wroci ? tego nie wiem, da sie pobudzic ale nei wiem czy na stale

jak widzisz nie sa to sprawy do konca jasne

BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!
...
Napisał(a)
chetnie bym podyskutowal na ten temat ale sam nie mam pojecia:P ale jednak ci ludzie ktrozy np fest koxuja dlugi okres czasu wala super dawki itd maja dzieci, sam osobiscie mam mnustwo kumpli ktorzy koksowali niesamowicie :)od 15 roku zycia na soku a teraz maja dzieci zdrowe:) fakt ze oni np nie czuja sie najlepiej, ale skoro dziecko jest to musial stanac na wysokosci zadania zeby je zrobic:) a co najwazniejsze dziecko urodzilo sie zdrowe przynajmneij tak to wyglada:) i jest wiele takic przypadkow a kiedy pytalem ich o odbloki to nie zadko slyszalem "a co to?":)
SiGUsEk
...
Napisał(a)
Atam dzisiejsze kobiety sa takie ze do konca nie wiesz czy to twoje dziecko a moze twojego kumpla (rozumiecie)

Jesteś jak wuzek daje ci dwa złote i pcham cie ile chce
Ch** w dupe temu, co sprzyja dzielnicowemu
Lepij z p***y nie wychodzić niż burakiem sie urodzić
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
proszę o pomoc!!!!!!!!!!!
Następny temat