...
Napisał(a)
Cześć. Mam kółka pytań. Zauważyłem, że jestem bardzo podatny na aromatyzacje tst do estro. Do tej pory brałem 1/4 aromasinu co 2 dni. Czy zmiana częstotliwości i zwiększenie dawki ma jakiś sens? Zauważam, że przy braniu ARO często samopoczucie jak i libido lubi paść na glebę. Czy istnieje jakiś przelicznik w jakim tępie testo konwertuje do estro przy nadnaturalnym poziomie?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
witaj.
niestety taki przelicznik nie istnieje. wszystko zalezy od osobniczej aktywnosci samego enzymu, ale i czulosci receptorow estrogenowych. Bardzo duzo do powiedzenia bedzie miala rowniez sama dawka poszczegolnych srodkow.
Skoro aromasin Ci nie sluzy moze trzeba skorzystac z innych oipcji, jak np. letrozol?
Ja sam tez mocno reaguje na nadmiar testa i wrzucam 0,5 tabsa symexu co drugi dzien, aby trzymac wszystko we wzglednych normach, ktore nie powoduja u mnie skutków ubocznych. Czasem moze warto zejsc z testa nieco na korzysc anabolika.
niestety taki przelicznik nie istnieje. wszystko zalezy od osobniczej aktywnosci samego enzymu, ale i czulosci receptorow estrogenowych. Bardzo duzo do powiedzenia bedzie miala rowniez sama dawka poszczegolnych srodkow.
Skoro aromasin Ci nie sluzy moze trzeba skorzystac z innych oipcji, jak np. letrozol?
Ja sam tez mocno reaguje na nadmiar testa i wrzucam 0,5 tabsa symexu co drugi dzien, aby trzymac wszystko we wzglednych normach, ktore nie powoduja u mnie skutków ubocznych. Czasem moze warto zejsc z testa nieco na korzysc anabolika.
1
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/
...
Napisał(a)
Taki przelicznik to badania i kombinowanie z dawkami IA, tylko tak dojdziesz jaka dawka i częstotliwość podawania IA będzie dla Ciebie najlepsza, jak przedmówca napisał, każdy jest inny i inaczej zareaguje na konkretną dawkę IA, znam ludzi co na TRT mają problemy z utrzymaniem estro w ryzach
...
Napisał(a)
Dawki w granicach 300mg e7d to nie jest jakaś kosmiczna wartość.Z ilością IA i TST kombinuje od dłuższego czasu. Znam w przybliżeniu wartości o jakie podbija 100mg TST(aromatyzavja do estro), a ile jest w stanie obbnizyc 1mg ARO. Chciałem poznać opinię na temat dawkowania. Druga sprawa to kwestia wachań nastroju, macie je często na cyklu czy to raczej kwestią operowania stosunkiem TST do ESTRO?
...
Napisał(a)
Może są wahania stężenia teścia, lepiej by było jak byś bił mniejszą dawkę np. e4d, a co bijesz?
...
Napisał(a)
Cypionat 125mg e3d, także raczej trzeba wykluczyć.A próbowałem już 250mg e7d, 100mg e2d i 150mg e4d.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Porada androloga
Następny temat