Szacuny
0
Napisanych postów
752
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
5227
Picollo
Honda NSr jest chyba najlepszym MOtorem ze 125 i wiesz mi ze 6300 to nie jes maxymalna cena jaka mozna za nia dac. KUpujac NSr z np roku 99 z oryginalnym lakierem, po wymianie podstawowych złuzywajacych sie czesci oraz nowym wydechem od jakies 600ccm mozna dostac z 7000zl.
Pozdrawiam
Zmieniony przez - Chamillion w dniu 2007-04-24 22:50:58
Zmieniony przez - Chamillion w dniu 2007-04-24 22:51:18
Cytat: słuchaj młody, bez soku w tym sporcie nic nie zrobisz.... nauczyć Cie bić w dupe ..czy sam sprobujesz w domu ? <<--- From Animal.pl
Szacuny
2
Napisanych postów
425
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
5460
NSRki pierdzą ale na oryginalnym wydechu, moja ma od 600cm3 i nie ma zadnego pierdzenia. Rozpędza sie ok. 7 s. do 100km/h i wyciąga ok 150km/h, więc nie pisz "hulk997" ze NSR-ki są słabe. Jeździłeś kiedyś lepszym motorowerem??
Przypomne że cena to 6500zł do negocjacji, a nie 7000zł.
Wcale nie twierdze że cena jest niska, ale nie zależy mi i nie spieszy mi sie ze sprzedażą, bo motocykl jest na prawde w super stanie. Jak nie znajde chętnego to poprostu nie sprzedam, tylko będe jeździł- zalicze jeszcze pare zlotów...
W niemczech oczywiście można kupić taniej ale nie zarejestrujecie sami sprowadzonej 125cm3 na motorower.
Szacuny
0
Napisanych postów
1
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
2
Sami nie zarejestrujemy ale myślisz, że tylko ty masz znajomości? Po drugie zgadzam się z przedmówcami że można mieć kłopoty. Po trzecie przepisy chyba po coś są i nie pisał ich jakiś 16-latek tylko ktoś kompetentny. A po czwarte zobacz np na Allegro po ile są takie motorki, nawet zarejestrowane na 50.
Szacuny
0
Napisanych postów
5
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
10
a nie wiecie, jak ona wygląda na tle normalnych 50? czy czasem nie widać że to jest większy motor i czy nasza kochana policja domyśla często że to 125 a nie 50. Bo mam zamiar kupić 125/50 ale się troche boje o przypał.
Szacuny
0
Napisanych postów
752
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
5227
MOze w czasie zwyklej kontroli trafisz na Policjanta ktory cos nieco wie ( to tez czlowiek) bedzie uparty i chyba ma mozliwosc wyslania cie na przymusowa diagnostyke.
Pozatym jak cie zlapia przy 120km/h to ni ma ch..a zeby to byla 49ccm <45km/h)
POzatym wyobraź sobie wypadek w ktorym to nie ty jetes sprawca ale po okazaniu sie iz papiery motocykla zostaly sfalszowane, a wiec nie posiadal przegladu ani ty prawka zostajesz glownym winowajca.
J
Cytat: słuchaj młody, bez soku w tym sporcie nic nie zrobisz.... nauczyć Cie bić w dupe ..czy sam sprobujesz w domu ? <<--- From Animal.pl