Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
1
Napisanych postów
52
Na forum
5 lat
Przeczytanych tematów
9420
Siemanko, obecnie leci redukcja na propie 100e2d wpadły mi w ręce 2 butle heliosa ions (Clenbuterol HCl – 40mcg. Johimbina HCl – 5, 4mg.) Ktory chce dorzucić.
Jak Panowie z dawkowaniem?
Zaczynać od 0.5 insulinowka w brzuch ?
Wbijać 30min przed treningiem?
Zazwyczaj trening robię o 17
Skoro środek ma yohe to muszę w posiłku przed strzałem ograniczyć wegle? czy mogę normalnie szamac.
I jak dlugo można na tym lecieć oczywiście zwiększając dawki.
Stosowal ktos w ogole ? Robie robote?
Oczywiście micha trening i cardio dopięte.
2. WAGA:83
3. WZROST:176
4. WYMIARY:
-biceps:42
-klatka:110
-udo:56
-talia:83
5. STAŻ NA SIŁOWNI: pare lat
6. DIETA: 3k kcl
-białko:
-węglowodany:
-tłuszcz:
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE:
1 sam enan
2 prop tura
8. TRENING: 4x split
9. CEL CYKLU: redukcja
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA: w trakcie
11. POZIOM BF%: nie liczylem
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy):tycia
13. STAN ZDROWIA:dobry
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA:lysienia
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE: nie robię maxow
-klata:
-martwy ciąg
Szacuny
1
Napisanych postów
52
Na forum
5 lat
Przeczytanych tematów
9420
Właśnie też mnie to zastanawia bo z tego co widziałem wcześniejsze butle miały 40mcg na ml. Nigdy z heliosem nie miałem do czynienia więc dziś wziąłem 0,25ml na pierwszy raz i sam nie wiem... niby trochę cieplej na siłce i aerobach ale może sobie wkrecam :d
Szacuny
1109
Napisanych postów
1582
Na forum
4 lata
Przeczytanych tematów
7060
zacznij sobie od 20mcg i mozesz podbijac sobie co tydzien o 10mcg. wiecej jak 50-60mcg nie ma sensu. jezeli chcesz leciec dluzej jak 4-5 tygodni to bez ketotifenu tego nie widze.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
106327
Napisanych postów
378356
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1711697
ja leciałem na 1 ml DB przez 6 tyg nastepne 6 tyg na 1.5 ml i kosiło równo caly czas
i tak wielu osobą rozpisywałem i nikt nie narzekał na osłabienie działania
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
106327
Napisanych postów
378356
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1711697
nie no z tym się zgadzam już organizm się dostosował do tej dawki i nie czułem tego kopa co wczesniej i grzania
ale 1.5 ml to nie jest jakaś duża dawka
Szacuny
1109
Napisanych postów
1582
Na forum
4 lata
Przeczytanych tematów
7060
zastanawia mnie jedno, ale moze lataja dwie wersje, bo autor pisze o ionsie 40mcg/ml a jeden gosc ode mnie leci teraz ionsa 100mcg/ml... 1.5ml przy 40mcg/ml daje 60mcg wiec dawka jeszcze ok, ale jak widze, ze niektorzy bije po 160, albo i sa agenci co wala 240 to tak troche nie halo. skoro PROsi potrafia robic forme na 60-80mcg to stanowczo Kowalski nie potrzebuje wiecej