...
Napisał(a)
Zanim przejde do rzeczy coś wam opowiem.Koleś miał wylew.Choroba go tak zniszczyła że ważył po chorobie 45kg.Lekarz przepisał mu chydrokortyzol i przez okres 3 miechów przytył 20 kg.Chciałem sie zapytać czy ten środek jest stosowany w kulturystyce i jakie jest jego działanie.Jakby ktos w skrucie napisał co i jak byłbym bardzo wdzięczny.Pytam sie o to poniewaz on ma ten lek refundowany i kosztował by mnie 10 ziko
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Niema Sprawy Wymienilismy Zdania :] a jak chchesz jzu cos brac to j/w kolega pisał tyle mamy zaje** specyfików ze napewno cos bys dla siebie znalazł:d Pozdro.
"Niech Masa Bedzie Z Wami "
...
Napisał(a)
ten srodek działa anabolicznie jedynie w wątrobie, w mięśniach natomiast katabolicznie powodując ich zanik takze imo gra nie warta swieczki ;-/
It's kind of fun to do the impossible.
...
Napisał(a)
Od pewnego czasu, pojawiają się pytania o środki, które w rzeczywistości nie mają zastosowania dla Nas...
...userzy słysząc lub czytając na ulotkach - działa anabolicznie, wzrost wagi - głupieją na tym punkcie lub niskiej ceny, od razu pytają a niekiedy już chcą zażywać pytając o dawki, niewiedząc nawet jak zareagują na dany lek, lub co on spowoduje w Naszym organiżmie!
Czy Wam (do tych co tak czynią) i Nam sterydy już nie wystarczają?
Po co szukamy dziwnych wynalazków? Przecież jest tyle środków do wyboru, znamy ich działanie i dawkowanie? Może szukamy mocniejszych wrażeń, szybszej drogi do zawału, zapaści czy wylewu?
...userzy słysząc lub czytając na ulotkach - działa anabolicznie, wzrost wagi - głupieją na tym punkcie lub niskiej ceny, od razu pytają a niekiedy już chcą zażywać pytając o dawki, niewiedząc nawet jak zareagują na dany lek, lub co on spowoduje w Naszym organiżmie!
Czy Wam (do tych co tak czynią) i Nam sterydy już nie wystarczają?
Po co szukamy dziwnych wynalazków? Przecież jest tyle środków do wyboru, znamy ich działanie i dawkowanie? Może szukamy mocniejszych wrażeń, szybszej drogi do zawału, zapaści czy wylewu?
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
Bylo o tym setki razy...Hydrocortison to steryd kataboliczny,bylem kiedys tym leczony-fakt tyje sie,bo lek ten zwieksza synteze weglowodanow,ale i nasila rozpad bialek miesniowych.Ogolnie traci sie po tym leku sile,a masa zdobyta to woda i tluszcz-nie przydatny srodek w kulturystyce.
off
...
Napisał(a)
Nie ma postępów? Dodaj węgla a nie koksu !
LeonCountryChopper
...
Napisał(a)
Naprawde koksy juz niektorym nie starczja czy moze mysla ze jak wezma cos innego to beda mieli lepsze efekty i moze mniejsze skutki uboczne a w rzeczywistosci jest wrecz odwrotnie.
1
Nie musisz MNIE szanowac wystarczy ze sie MNIE boisz.
Nie wazne jak szybko biegasz kula z mojej klamki jest szybsza.
...
Napisał(a)
doprawdy 

Nie ma postępów? Dodaj węgla a nie koksu !
LeonCountryChopper
...
Napisał(a)
juz kilka razy sie spotkałem z takim zajsciem ze kolesie nasłuchali sie ze ich dzadzius brał kortyzol po zawale lub ercorton na nereczki i przytył... potem pisza do mnie ze wzieli do dziadziusia i chca brac ten kortyzol tylko jak
WYSIADAM!!"spier***" a i tak sie upiera ze weznie dowie sie u kogos innego. albo ten ercorton ... NON COMETH

"Niech Masa Bedzie Z Wami "
...
Napisał(a)
Dobra.Przepraszam ****a że w ogóle sie zapytałem
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!