...
Napisał(a)
Witam, jestem mlodym facetem z niskim poziomomem testosteronu, lekarz zalecil mi terapie testosteronem, po ktorej jednak nie czuje zadnej popawy , natomiast sam sobie wstrzyklem HCG i tu czuje wyrazny wzrost libido i twardosci członka, moje pytanie wiec jest takie czy zamiast prolongatum czy omnadrenu moge stosowac regularnie HCG skoro lepiej sie czujem po niom?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Unbelive-niedouwierzenia
Chyba rok czasu angielskiego w szkole niemialem
Zmieniony przez - EL_Gawel w dniu 2007-04-30 09:13:46

Chyba rok czasu angielskiego w szkole niemialem

Zmieniony przez - EL_Gawel w dniu 2007-04-30 09:13:46
Zycie to nie bajka....
Ani nie film akcji!
Ani nie ring!
...
Napisał(a)
no prolongatum 1 raz na 2 tygodnie, omnadrena raz w miesiacu, ale jakos duzej roznicy nie odczulem mimo ze tesc skoczyl mi do górnej granicy normy w badaniach , natomiast po HCG jak bralem zeby sprawdzic czynnosc jader to przez pare dni po 5000j.m. mialem prawie nonstop erekcje, i tez mi testosteron skoczyl do górnej granicy normy, moze ktos mi wyjasni czemu mimo to to testosteronie nie odczułem nic a po HCG owszem mimo ze obie substancje podnoszami tak samo testosteron,a eor czemu nie moge brac HCG wciaz?
...
Napisał(a)
korwa po chooj samemu kombinujesz pogadaj z lekarzem. niektorych naprawde nie czaje
Steroids adwenture in progress.
...
Napisał(a)
Wiesz, HCG podbija produkcje endogennogo testosteronu który jest sto razy lepszy od syntetycznego, stąd Twoje doskonałe odczucia po HCG. Dżino już kiedyś zakładałeś identyczny temat, tam ładnie Ci napisałem dlaczego nie możesz nadużywać HCG.
Naprawdę niebezpieczny człowiek nigdy nie grozi.
[ON]
...
Napisał(a)
test egzogenny to pikus przy endogennym
jezeli HCG tak bardzo leczy Twoja psychike to mysle, ze w umiarkowanych dawkach /takich ktore nie przyczynia sie do popalenia synaps i permamentnego uposledzenia produkcji endogonatropin/ bedzie strzalem w dziesiatke IMO tylko ze bedziesz musial sie kluc dziesiatki lat
ale przynajmniej poruchasz hehe i dola nie bedziesz takiego mial
wiadac to Twoj zyciowy problem skoro hcg tak super dziala to sie lecz nim
jezeli HCG tak bardzo leczy Twoja psychike to mysle, ze w umiarkowanych dawkach /takich ktore nie przyczynia sie do popalenia synaps i permamentnego uposledzenia produkcji endogonatropin/ bedzie strzalem w dziesiatke IMO tylko ze bedziesz musial sie kluc dziesiatki lat

ale przynajmniej poruchasz hehe i dola nie bedziesz takiego mial
wiadac to Twoj zyciowy problem skoro hcg tak super dziala to sie lecz nim
...
Napisał(a)
tylko powiedz lekarzowi ze po hcg lepiej sie czujesz
czy to laska czy to chlop sezonowcom mowie stop
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!