Zmieniony przez - MusclePower33 w dniu 2017-06-07 15:15:56
...
Napisał(a)
witam jestem po 10 tyg cyklu na CYPIO i trenie ale tren zakonczylem juz w 7 tygodniu minęło 14 dni wiec od dzis chce zaczac HCG 1000j.m co 2dzień przez 14 dni i teraz pytanie bo kraza mity i plotki w necie ze najlepiej jest laczyc HCG z nolvadexem bo nolva hamuje aromataze ktore wywoluje hcg bo hcg NIBY podnosi za bardzo tescia inni piszą tak a inni jeszcze inaczej ze najlepiej najpierw HCG przez 14 dni a po 2 dniach po zakonczeniu HCG dopiero NOLVA , CLOMID i Wit E 1000j.m dziennie ktora wedlug badań polepsza dzialanie HCG wit E przez 2 tyg i do tego mam jeszcze proviron to kolejne pytanie czy dobre polaczenie >? czy proviron dorzucic dopiero po PCT ?? proviron w ramach oczywiscie lepszego libido erekcji etc.. jak powinien wygladac prawidłowy odblok ?? z góry dzieki za odpowiedzi!!!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
P.S no i troche od chyba 5 dni swędzą Mnie deliktanie suty jakies porady ???
...
Napisał(a)
podstawa to badania , zwłaszcza prolaktyny bo estradiol będzie przekłamany przez tren
hcg po hcg sermy
masz jakieś exe i cabaser? dlaczego tak krótko ten cykl??
hcg po hcg sermy
masz jakieś exe i cabaser? dlaczego tak krótko ten cykl??
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
cabaser jem juz 3 tydzien zaczalem od 1 tabl pozniej pol tabl co 4-5 dni mam oryginal wiec na bank prolke zbiło ładnie.. wiec walne HCG z wit E pozniej po HCG NOLVA CLOM I PROVI bo juz to kupilem w aptece
...
Napisał(a)
tylko dziwne ze Ja dalej mam mega wysokie libido :D albo to cabaser albo nie wiem heh z tego co wiem cabaser mozna brac i caly rok bez saa ;p no ale odblok trzeba wziąć koniecznie
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Laboratoria medyczne - wyniki; różnica w normach
Następny temat