Nabylem gainera firmy AMERICAN MUSCLE. skusila mnie przedewszytkim cena (12zl za 4,kg). Chcialbym abyscie wyrazili opi nie o tej odzywce. Z GORY DZIEKUJE
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
zjadłes jedno zero
no i troche za pozno z takim pytaniem
jedz i rosnij!

no i troche za pozno z takim pytaniem
jedz i rosnij!
...
Napisał(a)
Ale sie wdarl blad. oczywiscie 112zl za 4,5kg SORKI ZA NIESCISLOSC. Ja cwicze 3 razy w tygodniu w poniedzialki srody piatki. Wiec mam pytanie czy w dni bez treningu spozywac w akich samych ilosciach odzywke czy w mnejszych, czy nie ma to wplywu ???? noi mysle ze sporzywac 2 razy dzienie (rano i wieczor) czy moze jest jakeis lepsze rozwiazanie ????
...
Napisał(a)
Dni treingowe:
50gr między pierwszym a drugim śniadaniem,70 gram ok. 30 min po treingu.Jeżeli masz szybką przemiane materii możesz jeszcze wziąść na noc ok.30-40gr.
Dni nietreningowe:
50gr między pierwszym a drugim śniadaniem i tak j/w jeżeli masz szybką przemiane materii możesz jeszcze wziąść na noc ok.30-40gr
Ale tak jest tylko z "założenia" wszystko zależy od tego jaką masz diete.
Zmieniony przez - Quart w dniu 2004-03-12 18:21:13
50gr między pierwszym a drugim śniadaniem,70 gram ok. 30 min po treingu.Jeżeli masz szybką przemiane materii możesz jeszcze wziąść na noc ok.30-40gr.
Dni nietreningowe:
50gr między pierwszym a drugim śniadaniem i tak j/w jeżeli masz szybką przemiane materii możesz jeszcze wziąść na noc ok.30-40gr
Ale tak jest tylko z "założenia" wszystko zależy od tego jaką masz diete.
Zmieniony przez - Quart w dniu 2004-03-12 18:21:13
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!