Szacuny
0
Napisanych postów
8
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
80
Witam!
Za kilka dni zaczynam ćwiczyć boks. Czy to że "lubię" sobie czasem zapalić papierosa może zaszkodzić mi przy treningach?
Jak jest z wami? Zdarza się wam czasem zapalić?
Szacuny
1
Napisanych postów
205
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
5532
Śmiertelne to to napewno dla Ciebie niebedzie a szkodzic to oczywiście że zaszkodzi.............................twojej kondycji. Jezeli juz mowisz ze tak fajnie jest sobie zapalic to co ty wogole z tego masz uznanie wsrod kolegow, temat do rozmow .. nierozumiem takich ludzi
Szacuny
4
Napisanych postów
83
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
244
Mnie trochę denerwuje ta sytuacja z paleniem. Ja nie pale, dużo ćwiczę a jestem mały i wogule kondycji nie mam. Mój kumpel pali już dwa lata i urósł w tym czasem cm(ze 170, na 180), a na dodatek super poprawił, kondycje że w biegach na 5 km, czy 10 jest zawsze pierwszy. Jak to jest?
Szacuny
0
Napisanych postów
476
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
12460
wszystko zalezy od organizmu.. jeden zniesie to lepiej drugi gorzej kumpel uprawia jakis sport jesli tak i uprawia go regularnie to wiadomo ze poprawi osiagi. ale na co marnowac kase na fajki lepiej kupic cos lepszego
Szacuny
14
Napisanych postów
645
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
8766
szczerze mówiąc jak palę i trenuje to to mi wogóle nie przeszkadza ani w rozgrzewce ani w niczym ale to chyba zależy kto jaki ma organizm picie alko przeszkadza ale fajki nie aż tak
Szacuny
1
Napisanych postów
150
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
2170
Ja miałem tak: zawsze na treningach dawałem rade, czasem lepiej, czasem gorzej, ale z miesiąc temu troche się zepsułem i zapaliłem te 2 fajki w ciągu 3 dni (taa, mało ale potem na treningu byłem fioletowy i myślałem ze pluca wyrzygam). Tak samo zioło - tyle się słyszy i czyta że to mniej szkodliwe niż fajki i alkohol, a kiedyś jakiś czas trenowałem boks z kumplami. Normalnie dawaliśmy rade, ale jeden zaczął właśnie jarac zielone. Palił co 2 dzień, do tego fajki. Aż na treningach zaczął mdleć, łapać się za serce itp.
Ogólnie - nie polecam. Jak chcesz być sportowcem to rzuć to, ale co ja Ci będę mówić - chcesz palić - pal, ale jak bedziesz zmieniac kolory na treningach to właśnie przez to. Pozdro i nie pal :D