Elo
Cwicze miesiac takim planem
A
Klatka piersiowa:
- Wyciskanie hantli na skosie 3s
Barki:
- Wyciskanie hantli 2s
Tricepsy:
- Wyckanie francuskie (sztanga łamana)2s
Plecy:
- Martwy ciąg 2s
- Przyciąganie drążka wyciągu górnego do klaty 2s
Nogi:
- Prostowanie nóg w siadzie 2s
- Uginanie nóg w leżeniu 2s
Bicepsy:
- Uginanie ramion z hantlami w chwycie młotkowym 2s
B
Klatka piersiowa:
- Wyciskanie sztangi płasko 3s
Barki:
- Wznosy ramion na boki 2s
Tricepsy:
- Prostowanie ramion na wyciągu 2s
Plecy:
- Wiosłowanie na maszynie 2s
- Unoszenie tułowia z opadu 2s
Nogi:
- Przysiady ze sztanga 2s
Bicepsy:
- Uginanie ramion ze sztangą 2s
Tylko, ze wydaje mi sie, ze robie go strasznie szybko (mimo 2min. Przerw) i nie odczuwam jakiegos mega wielkiego zmeczenia w miesniach. Dobry pomysl, zeby dodac jeszcze jedna serie na klatke i po jednej do reszty cwiczen? Czyli 4 serie klatki i reszta partii po 3 serie. Drugie pytanko: chce dorzucic cos na brzuch, lydki i przedramiona. Myslalem, zeby zrobic tak: trening A - allahy, wspiecia na palce i uginanie nadgarstkow ze sztanga podchwyten w treningu B - spiecia na maszynie siedzac, wspiecia na palce ze sztanga na kolanach, uginanie nadgarstkow ze sztanga nachwytem. Nie wiem tylko ile serii i powtorzen ja te partie i kiwdy je w trenibgu robic. Prosze o pomoc
Cwicze miesiac takim planem
A
Klatka piersiowa:
- Wyciskanie hantli na skosie 3s
Barki:
- Wyciskanie hantli 2s
Tricepsy:
- Wyckanie francuskie (sztanga łamana)2s
Plecy:
- Martwy ciąg 2s
- Przyciąganie drążka wyciągu górnego do klaty 2s
Nogi:
- Prostowanie nóg w siadzie 2s
Bicepsy:
- Uginanie ramion z hantlami w chwycie młotkowym 2s
B
Klatka piersiowa:
- Wyciskanie sztangi płasko 3s
Barki:
- Wznosy ramion na boki 2s
Tricepsy:
- Prostowanie ramion na wyciągu 2s
Plecy:
- Wiosłowanie na maszynie 2s
- Unoszenie tułowia z opadu 2s
Nogi:
- Przysiady ze sztanga 2s
Bicepsy:
- Uginanie ramion ze sztangą 2s
Tylko, ze wydaje mi sie, ze robie go strasznie szybko (mimo 2min. Przerw) i nie odczuwam jakiegos mega wielkiego zmeczenia w miesniach. Dobry pomysl, zeby dodac jeszcze jedna serie na klatke i po jednej do reszty cwiczen? Czyli 4 serie klatki i reszta partii po 3 serie. Drugie pytanko: chce dorzucic cos na brzuch, lydki i przedramiona. Myslalem, zeby zrobic tak: trening A - allahy, wspiecia na palce i uginanie nadgarstkow ze sztanga podchwyten w treningu B - spiecia na maszynie siedzac, wspiecia na palce ze sztanga na kolanach, uginanie nadgarstkow ze sztanga nachwytem. Nie wiem tylko ile serii i powtorzen ja te partie i kiwdy je w trenibgu robic. Prosze o pomoc