albo zle wyrazanie twoich mysli poprzez tworczosc tekstowa ;) ?
...
Napisał(a)
a tak se napise hehe...
na poważnie tt działa///tzn. wcinałem 4-5tb/dz.TT90% + Acetosteron 4tb/dz.
+ Sojavit70 + hmb3gr/dz. oczywiście razem o odpowiednich porach i co.....tygodniowo 3-5kg. więcej w ćwiczeniach podstawowych ,wzrost agresji,wzrost pop. seksualneg0....
na poważnie tt działa///tzn. wcinałem 4-5tb/dz.TT90% + Acetosteron 4tb/dz.
+ Sojavit70 + hmb3gr/dz. oczywiście razem o odpowiednich porach i co.....tygodniowo 3-5kg. więcej w ćwiczeniach podstawowych ,wzrost agresji,wzrost pop. seksualneg0....
wczorajdziś*(LOUD)*jutropojutrze
...
Napisał(a)
Witam w końcu.
Dzięki Słaby
I co,jak trening?Pasuje??
Pozdro.
Dzięki Słaby

I co,jak trening?Pasuje??
Pozdro.
"nie znam sie na niczym co czytałem na temat ćwiczeń"
...
Napisał(a)
ee no i ja witam - co tam komp wysiadł pewnie że cie tak dlugo nie było 

DORADCA W SUPLEMENTACJI
GG 1844256
...
Napisał(a)
sPRÓBUJCIE ZASTOSOWAĆ:TRIBULUSA (O ILE DOBRZE PAMIĘTAM FIRMY BALANCE Z USA, JEST KILKAKROTNIE (NIEKTORZY MOWIA ZE KILKADZIESIAT) "MOCNIEJSZY" OD TRIBULUSÓW REKLAMOWANYCH W POLSKIEJ PRASIE) CENA OK.100ZŁ (PRZYNAJMNIEJ W BIELSKU) DO TEGO ZMA(MOZE BYC TRECA 90KAP.65ZL) I DHEA (NP.BIOSTERON DOSTEPNY W KAZDEJ APTECE PO 25 ZL ZA 60 KAP. 10MG) W DAWCE STOSUNKOWO DUZEJ (KOSZTOWNEJ
(( ) BO OK.100 MG/DZIEN. tO PORADA Z AMERYKANSKIEJ STRONY DLA "PAKERÓ".

...
Napisał(a)
Biosteron ?
On tak słabo się konwertuje że szkoda na niego kasy, a co do mocniejszych Tribulusów to może są mocniejsze 100razy bo mają taki magiczny dodatek co się zwie 1-T . Jak tak to spoko rozumiem, bo w innym przypadku to wątpię.

Leniwy i d****nie eksperymentujący Słabeusz
Doradca w dziale Suplementacja
...
Napisał(a)
taaaa a najlepiej jak są w ethergelach albo w płynie do smarowania 

Willhelm
...
Napisał(a)
przypomniał mi się komentarz mojego kolegi apropo TT "zadnych efektow, tylko ciagle pala stoi"
...
Napisał(a)
Calkiem sama prawda w tym poscie musze przyznac ja teraz skonczylem brac ZMA(trec)3 przed snem i TT (olimpa 60-tka) 4szt.rano na czczo.....No i oprocz wzrostu LIBIDO i POTENCJI nie nie przyszlo ale i tak jestem zadowolony bo mialem chyba bardzo niki poziom tescia po cyklach
a przy tym sily nic nie przyszlo moze nawet zostalo = const. ZAdnej diety nie mialem specjalnie tylko w ostanich 2 tyg. jadłem gainera TRECA mass xxl on mi tez duzo niedal nawet w polaczeniu glownie z ZMA ....ale z gainera jestem zadowolny
I bez kitu zeby wiecej sily to tylko KRETKA dla mnie
) A zeby po cyklu sterydowym podniesc tesca to ZMA i TT jesyt git.Bo chociaz potencja wzrasta IIHIHIH

Sieeeema )
...
Napisał(a)
witam
wpisz to tu bo wiem ze każdy w tym topicu jest zainteresowany tematem
przeglądałem i analizowałem ostatnio wszystkie produkty podnoszące poziom teścia ( a są ich setki)
i jeśli mam wybrać jeden ten najlepszy to stawiam zdecydowanie na NATURAL V firmy MRM
już pisze dlaczego
1-produkt zawiera formule zma ( tyle ze bez magnezu) + inne pierwiastki
2- mieszka kilku ziół stosowana w wielu podobnych produktach
w tym 70% saponin tt
3-zawiera eurycome która jest reklamowana np. przez firmę Biotest w produkcie RED KAT jako najsilniejszy buzer teścia
4- wszystkie składniki są w bardzo dobrych porcjach/ilosciach
5- bardzo dobra cena
na dzień dzisiejszy w mojej ocenie to produkt nr1
a porcja np. 6caps na dobę to mega bomba składników
Amount per 3 capsules)
Niacin:Niacinamide - 40mg
Zinc (chelate) - 15 mg
Vitamin B6 (pyridoxine HCl) - 10 mg
Proprietary Blend - 1935 mg
(Tribulus terrestris (70% sapongenins), Avena Sativa (3:1 extract), Cnidium Monnier (12:1), Xanthoparmelia scabrosa & Diosgenin
Horny Goat Weed (epimedium grandiflorum) - 500 mg
Longjack (Radix Eurycoma Longifolia) - 100 mg
CENA NA BB 16$ SMIECH A JAKOŚĆ MRM JET ZNANA I SPRAWDZONA
Zmieniony przez - BULMASTIF w dniu 2004-03-14 20:21:22
wpisz to tu bo wiem ze każdy w tym topicu jest zainteresowany tematem
przeglądałem i analizowałem ostatnio wszystkie produkty podnoszące poziom teścia ( a są ich setki)
i jeśli mam wybrać jeden ten najlepszy to stawiam zdecydowanie na NATURAL V firmy MRM
już pisze dlaczego
1-produkt zawiera formule zma ( tyle ze bez magnezu) + inne pierwiastki
2- mieszka kilku ziół stosowana w wielu podobnych produktach
w tym 70% saponin tt
3-zawiera eurycome która jest reklamowana np. przez firmę Biotest w produkcie RED KAT jako najsilniejszy buzer teścia
4- wszystkie składniki są w bardzo dobrych porcjach/ilosciach
5- bardzo dobra cena
na dzień dzisiejszy w mojej ocenie to produkt nr1
a porcja np. 6caps na dobę to mega bomba składników
Amount per 3 capsules)
Niacin:Niacinamide - 40mg
Zinc (chelate) - 15 mg
Vitamin B6 (pyridoxine HCl) - 10 mg
Proprietary Blend - 1935 mg
(Tribulus terrestris (70% sapongenins), Avena Sativa (3:1 extract), Cnidium Monnier (12:1), Xanthoparmelia scabrosa & Diosgenin
Horny Goat Weed (epimedium grandiflorum) - 500 mg
Longjack (Radix Eurycoma Longifolia) - 100 mg
CENA NA BB 16$ SMIECH A JAKOŚĆ MRM JET ZNANA I SPRAWDZONA
Zmieniony przez - BULMASTIF w dniu 2004-03-14 20:21:22
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Vitaminki
Następny temat