...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Długość cyklu masowego i redukcyjnego zależy już od Ciebie jednak Deka najlepiej dać minimum 16tyg , Npp minimum 12tyg...
Po 3tyg od pierwszej lotki nandro badania estro i prolka do kontroli, miej pod ręką cabaser i np symex...
Po 3tyg od pierwszej lotki nandro badania estro i prolka do kontroli, miej pod ręką cabaser i np symex...
...
Napisał(a)
J/pawel mastera bym dał na redukcje a na masę deca/NPP później w razie stagnacji dodać mete i nic więcej nie trzeba.
Edit: sorki nie zauważyłem że 2 strona jest
Zmieniony przez - makers1020 w dniu 2021-02-18 23:35:26
Edit: sorki nie zauważyłem że 2 strona jest

Zmieniony przez - makers1020 w dniu 2021-02-18 23:35:26
...
Napisał(a)
pawel82Tu sie nie zgodze ja biore mastera na masie bo przy dece libido klęka a master trzyma mi libido w ryzach.Czasem lepiej dodac jeden srodek zeby niwelowac pewne skutki drugim.Na co Ci ten master a masie..? lepiej dać deke/npp i na sam koniec na 10-12tyg mete...później wbijasz na redukcje odpalasz mastera od którego miałeś przerwę i ładnie pokręci....
...
Napisał(a)
Można dać provi w zamian tego a mastera zostawić na redu....
...
Napisał(a)
Zalezy czy provi bedzie na niego dzialac na mnie swietnie dziala masterka.Provi mi tutaj nie pomaga.To kwestia indywidualna
...
Napisał(a)
No właśnie kwestia indywidualna, to że u Ciebie padło libido nie znaczy że u niego tak będzie dlatego najpierw warto sprawdzić czy w ogóle będzie miał z tym problem choć przy uregulowanych hormonach wątpię a nie od razu dodatkowo ładować w siebie kolejny środek...
...
Napisał(a)
Spoko ja uwazam ze przy dece wsrod moich znajomych wielu libido padlo pomimo uregulowanych hormonów.Kazdy mu doradzi wedlug swojego doswiadczenia.Ja uwazam ze masterka to dobry wybor.Zostawiłbym na cyklu testa mastera deke.Metke na zastój ew na koncowke cyklu.
...
Napisał(a)
Od kilkunastu miesiecy mastera mam jako podklad z testem i czuje sie zaj**iscie 

Chcesz byc naprawde wielki.... to skup sie na swojej diecie
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Testosteron pojedyncza dawka a odblok
Następny temat