Szacuny
6
Napisanych postów
2846
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
10180
Oj wiadomo że Smolarek dostał tą nagrodę głównie za dwa gole strzelone Portugalii . Gdyby nie te bramki Polska repr. by nie istniała niemal że ... a tak jak się patrzy na tą grupę to i nadzieje powracają gra w B.Dortmund nie miała większego znaczenia bo też żadko kiedy tam zachwyca .
Boruc to chyba za mało interwencji życia miał moooże gdyby obronił dwa karne Sahy , tyle że ich niestety nie było ciężkie życie bramkarza .
Africa have Cameroon , Barcelona have Eto'o ... ;)
Szacuny
22
Napisanych postów
13700
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
60920
Ebi jest 'lepszym' pilkarzem, wiecej osiagnal.. ale na dzien dzisiejszy bardziej podoba mi sie gra Blaszczykowskiego i to jego wolalbym miec u siebie w druzynie.
Szacuny
34
Napisanych postów
14568
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
53165
ja na dzień dzisiejszy wolałbym Smolarka, ponieważ moze mi zagrać na lewym i prawym skrzydle, w ataku i tuż za wysuniętym napastnikiem, jego forma jest bardziej przewidywalna i omijają go kontuzje.
Błaszczykowskiemu życze jak najlepiej bo jest młody, przebojowy i ma talent.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
hahaha :DDD tylko podziwiam waszą rozmowe;P )) Boruc dostanie za 2007 jestem pewien na bank :D no chyba ze mnei powołają do reprezentacji ;DDD nie martwcie sie. pozdrowie was na bank haha :DDDD
Szacuny
3
Napisanych postów
2500
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
57055
Moim zdaniem tego typu nagrody w Polsce powinny być dawane raz na kilka/kilkanaście lat, jak pojawi się ktoś, kto na oskara zasługuje (np. pare lat temu Dudek). A tak niemal zawsze co roku daje się nagrodę troche na siłę. Ktoś raz błysnął w reprezentacji, gra w pierwszym składzie średniaka z Bundesligi i tyle, ma nagrodę.
Szacuny
1
Napisanych postów
449
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
2905
Ja zgadzam się z werdyktem jurorów co do ebiego nie zapominajmy ze wystepy w bundeslidze poparte zdobyciem kilkoru bramek oraz wystep 11.10.2006 w chorzowie na katowickiej przeciw portugalii<i ja tam bylem sektor 36 rząd 13 miejsce4 <jupi>> przypieczętowały iż jest on najlepszym piłkarzem. ja na 3 miejscu zamiast matusiaka wstawiłbym irka jelenia najlepszego piłkarza polski na mundialu. Matusiak musi jeszcze pokazać za granicą ze potrafi grać w piłke m a wysokim poziomie<nie mowie ze nie potrafi tylko musi jeszcze udowodnic to w wiekszej ilosci meczów>