Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
0
Napisanych postów
85
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
1242
Witam
Wyskoczyło mi lekkie gino na lewym sucie (robione bylo USG i mam guzka i małe gino)
Robiłem badania krwi, miesiac po odbloku (testosteron, prolaktyna, estrogen, wątrobowe,) i wszystkie wyniki są mniej wiecej w połowie (między min. a Max) - czyli dobre
Skąd te gino ? Pojawiło się zaraz po odbloku... na dzien dzisiejszy wale nolve, 3x40mg i od dzisiaj codziennie po 20mg bede leciał
Cykl był totalnie lajtowy (1-12 bold 300mg ew i 6-12 winko desma 50mg e2d) na odblok HCG, clom
Niestety ostatni flakon bolda był z DNA i podejrzewam że była tam deca...
Szacuny
0
Napisanych postów
85
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
1242
No to co mam brac żeby zwalczyć gino ? Wale też vit. b6 w 2-ch dawkach, po 250mg rano i wieczorem + cynk. i CO moze być przyczyną gino, skoro wyniki są w normie ?
Czy w tym wypadku mam odpuscic sobie planowany cykl z prolo+prop+oxa?
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Tamoksyfen sobie odpuść bo tylko blokuje zgubne działanie estrogenów. Jeśli już masz problemy z gino i chcesz wejść na bomke to polecam Anastrozol ale tylko z pewnego źródła.
Szacuny
0
Napisanych postów
85
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
1242
Wiec tak, to jest opis USG:
Sutki Męskie z cechami ginekomastii po stronie lewej - asymetria w ilosci tk. gruczołowej Prawa 3,6mm, Lewa 5,9mm o budowie tłuszczowo-gruczołowej - tk. gruczołowa z zaakcentowanymi przewodami mlekowymi II rzedowymi.
Zmian ogniskowych - brak, Mikrozwapnien -brak, Skóra i tkanka podskórna prawidłowe.
Baba co robiła, mówiła żeby nic nie robić, przez 2 miesiace brać wit. b6, a+e i cynk i powinno niby samo zniknąć...
Czy ktoś ze starych koksów miał z czymś takim doczynienia ? Sporo towaru stygnie w szufladzie i chciałem od września wjechać na ładną bombe 14-16tyg.