...
Napisał(a)
Witam. Robię sobie cykl z tego powodu chciałem się dowiedzieć o jedzeniu. 1 posiłek mam płatki owsiane owoc itd itd 2 jajecznica i chleb zytni jednak zmieniam to na serek wiejski i chleb zytni potem 2 razy ryż i pierś z kurczaka i na końcu chleb zytni i masło orzechowe. Jak myślicie co by tu jeszcze dodać, zmodyfikować, żeby nie zmarnować towaru.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Mam nadzieje że to troll
Najpierw wrzuć wypełnioną ankietę działu.

Najpierw wrzuć wypełnioną ankietę działu.
Tam, gdzie nie ma walki, nie ma siły.
...
Napisał(a)
Jedna rzecz mnie interesuje. Pytam się co mam zmienić lub dołożyć do diety w czym problem? Ja nie jestem babą żeby wielce kalorie sobie liczyć :')
...
Napisał(a)
Nie musisz cały czas liczyć, tylko na początku ogarnąć wgl ile jesz. Bo jak będziesz miał nie świadomie duży deficyt kcal to będzie slabiutko szło. W zależności Jeszce jaki masz cel.
...
Napisał(a)
temat zamykam bo łamie on regulamin, skąd mamy wiedzieć czy ty ważysz 60 kg czy 120 kg czy trenujesz 3 razy w tyg czy 7 razy w tyg??
3
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!