Cześć, jakie rozwiązania do asekuracji stosujecie na swojej domowej siłowni?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Klatka z pinami jest najlepsza, a jeśli nie masz to najbezpieczniej trzymać się od upadku mięśniowego z daleka jak trenujesz sam.
...
Jak potrzebujesz faktycznie pełnej asekuracji przy treningu ze sztangą to właściwie jedyne rozwiązanie to tego rodzaju projekty – https://www.k-sport.com.pl/product-pol-330-Stojaki-treningowe-pod-sztange-lawke-do-cwiczen-z-asekuracja-KSSL070-2.html, bo masz wzmocnienia na każdym szczeblu + stabilniejszą konstrukcję, że Ci się nic nie przewróci.
Zmieniony przez - Marianoitalioano w dniu 2026-03-03 12:30:47
Zmieniony przez - Marianoitalioano w dniu 2026-03-03 12:30:47
...
7 lat ćwiczyłem bez ( stojaki wolnostojące ) nie szarpałem się z maksami , gdybym miał miejsce to z miejsca brałbym konstrukcje jak wyżej a jakbym miał dużo miejsca to klatka :)
...
Jak coś się dzieje to krzyczysz mamo pomóż, prosta sprawa. Wojfer nie stosuje asekuracji a jakie bydle z niego jest, myślę ze do wilekich maksów i asekuracji dla ciebie to daleka droga, spokonie sturlasz z brzucha ciężar.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Krzysztof Piekarz