Witam wszystkich mam taka prosbe..Staz treningowy mam rok na silowni trenowalem 4 x w tygodniu od jakis 2 miesiecy zaczalem 3 x w tygodniu ze wzgledu na brak czasu.Jak na taki staz na silowni i odzywki ktore stosowalem widze postepy ale nie az takie jakie by mnie zadawalaly cwicze jak narazie z naciskiem na przyrost masy miesniowej staram sie trzymac diete ale nie codziennie mi to wychodzi ale jakas ta dieta jest.Odzywki ktore bralem/biore(kreatine magnapowder olimp,best mass xtrem Activlab,koncentrat bialka srwatkowego Activlab,Hmbolon Nx Olimp),to tyle teraz chcialem kupic sobie odzywki mam na ten cel okolo 300zl i tu kieruje swoja prosbe o pomoc do was co kupic zeby przyrosty byly zadawalajace , jakie odrzywki kupic i rozpiske do nich..Waze 80kg,wzrost 175cm..Z gory dziekuje i pozdrawiam...
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
efekty ot trening i dieta a odzywki sa uzupelnieniem jak nie jestes zadowolony zmien trening zrob nadwyzke wieksza w diecie a nie odrazu po odzywki
Jeżeli nie robisz nic niczego nie osiągniesz
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Co sądzicie? Pomoc w wyborze kreatyny
Następny temat