W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html
...
Napisał(a)
Ale jak pojawia się zmęczenie po węglowodanowych posiłkach warto sobie zrobić badania obciażenia glukozy.
3
...
Napisał(a)
Witam ponownie, chciałem się podzielić moimi obserwacjami a mianowicie po obcięciu kalori do około 2200- 2300 co może się wydawać stosunkowo mało przy mojej wadze, ale zaczęło się coś dziać, waga stoi w miejscu jednak stojąc przed lusterem jest zdecydowanie lepiej, nawet lepiej się czuje mam więcej energii. I wszystko Jest o tyle dziwnie ze zyskałem w obwodach klatki i ręki a z pasa zdecydowanie mi polecial w końcu fat, co niby jedno z drugim nie idzie w parze? Tylko co dalej? Obciąć kalorie do 2000 gdy będzie kolejny zastój? Czy istnieje jakaś inna sztuczka?
...
Napisał(a)
Nic tylko się cieszyć. Dobre pytanie z tym co dalej. Szczególnie jeżeli okaże się, że to koniec pozytywnych zmian.
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
No dobra, Ale jeśli nie było efektów a teraz są to znaczy ze chyba dobrze się dzieje po tej zmianie? Nie wiem jak to działa ale może mój organizm nie potrzebuje większej niż dotychczas ilości jedzenia? Nie chodzę głodny wręcz przeciwnie cały czas jestem syty mam energię przez cały dzień
...
Napisał(a)
Zobaczymy więc jak to będzie w praktyce. Jeżeli obwody będą spadały, to super. Jednak w przypadku brsku efektów będziesz misł problem. Ilość jak jsk dla kobiety, więc co zrobisz? Nie zejdziesz przecież poniżej swojego bmr. Jest to równoznaczne z problemami hormonalnymi.
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
Jak wyżej Domer, skoro zjechałeś do dość niskiego pułapu, to jak pojawi się zastój, to będą schody, wylądujesz na 1800...
Skoro nie spadało wcześniej, to warto było wejść na chwilę na zero, odpocząć i ew. zacząć na nowo.
Skoro nie spadało wcześniej, to warto było wejść na chwilę na zero, odpocząć i ew. zacząć na nowo.
W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html
Polecane artykuły