Witam mam 18 lat , wieku 15 lat zaczalem metanabol jesc , wieku 16 lat zaczalem sie kuc mialem jeden cykl Testosteron 15ml i 200 mety wiem wiem ze bylem glupi bardzo ale trudno juz sie stalo teraz dopiero sobie to uswiadomilem ale lepiej pozniej niz wogole , wiec tak Prosze o rozpisanie mi porzadnej diety na mase bo tak naprawde od niej najwiecej zalezy!Potrzebuje wiedziec jakie posilki powinienem jesc i oktorej godzinie ile bialka i weglowodany , przypominam ze jeszcze sie edukuje od 8 00 rano do 15 10 jestem w szkole prosze o rozpiske w dostosowaniu sie do szkoly.Mozecie powiedziec mi jeszcze co najlepiej z odzywek brac przy tej diecie.
waga - 72kg
wzrost - 178cm
wiek - 18 lat
obwod w bicu - 39cm
sylwetka - wyrzezbiony brak wogole tluszczu prawie!
Proszę nie pisac mi ze po co ja bralem w tak mlodym wieku itd bo dobrze wiem co zrobilem glupiego i sobie to uswiadomilem po przemysleniach! Wiec jak mozna na was liczyc chce PORZADNA DIETE NA MASE!
waga - 72kg
wzrost - 178cm
wiek - 18 lat
obwod w bicu - 39cm
sylwetka - wyrzezbiony brak wogole tluszczu prawie!
Proszę nie pisac mi ze po co ja bralem w tak mlodym wieku itd bo dobrze wiem co zrobilem glupiego i sobie to uswiadomilem po przemysleniach! Wiec jak mozna na was liczyc chce PORZADNA DIETE NA MASE!