...
Napisał(a)
Prosze o pomoc bo nie wiem co mam robic. Dostalem na pierwszy cykl Dece w zastrzykach i winstrol w tabletkach. Dece mialem brac co tydzien, pierwszy tydzien 1 ml, drugi 2 ml, trzeci 1 ml itd przez szesc tygodni a winstrol 3 x 1 przez trzy tygodnie a pozniej 3 x 2. Bralem tak przez 3 tygodnie ale dowiedzialem sie ze do tego powinien byc jeszcze testosteron bo inaczej moge miec deca dick. Dokupilem propionat w zastrzykach i mam robic co drugi dzien 1 ml. I ze ten cykl mam przedluzyc i po skonczeniu deki brac ten testosteron 2 tyg dluzej a pozniej odblok. 4 dni po ostatnim tescie HCG co cztery dni a pozniej clomid. Czy to pomoze i czy te proporcje sa ok ???
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Wbij na testa odstaw deke zrób badania prolaktyny i następnym razem najpierw się zorientuj a nie wbijasz na pale. Ankieta działu z postu wyżej uzupełnij i wklej
...
Napisał(a)
marecki03Prosze o pomoc bo nie wiem co mam robic. Dostalem na pierwszy cykl Dece w zastrzykach i winstrol w tabletkach. Dece mialem brac co tydzien, pierwszy tydzien 1 ml, drugi 2 ml, trzeci 1 ml itd przez szesc tygodni a winstrol 3 x 1 przez trzy tygodnie a pozniej 3 x 2. Bralem tak przez 3 tygodnie ale dowiedzialem sie ze do tego powinien byc jeszcze testosteron bo inaczej moge miec deca dick. Dokupilem propionat w zastrzykach i mam robic co drugi dzien 1 ml. I ze ten cykl mam przedluzyc i po skonczeniu deki brac ten testosteron 2 tyg dluzej a pozniej odblok. 4 dni po ostatnim tescie HCG co cztery dni a pozniej clomid. Czy to pomoze i czy te proporcje sa ok ???
Rozpiska z lat 90 i początku lat 2000

doping & zdrowie
...
Napisał(a)
1. WIEK: 47
2. WAGA: 78
3. WZROST: 174
4. WYMIARY:
-biceps: 39
-klatka: 108
-udo: 56
-talia: 88
5. STAŻ NA SIŁOWNI: wiele lat z wiekszumi i mniejszymi przerwami ostatnio kilkuletnia
6. DIETA:
-białko: ok 2g na kg
-węglowodany:
-tłuszcz:
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: 0
8. TRENING: 3 x w tygodniu
9. CEL CYKLU: nabranie masy
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA: brak
11. POZIOM BF%:
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): normalna
13. STAN ZDROWIA: bdb
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: brak
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata:
-martwy ciąg:
-przysiad:
PYTANIE: pzerwac cykl czy odstawic tylko deke no i co z tym odblokiem ???
2. WAGA: 78
3. WZROST: 174
4. WYMIARY:
-biceps: 39
-klatka: 108
-udo: 56
-talia: 88
5. STAŻ NA SIŁOWNI: wiele lat z wiekszumi i mniejszymi przerwami ostatnio kilkuletnia
6. DIETA:
-białko: ok 2g na kg
-węglowodany:
-tłuszcz:
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: 0
8. TRENING: 3 x w tygodniu
9. CEL CYKLU: nabranie masy
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA: brak
11. POZIOM BF%:
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): normalna
13. STAN ZDROWIA: bdb
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: brak
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata:
-martwy ciąg:
-przysiad:
PYTANIE: pzerwac cykl czy odstawic tylko deke no i co z tym odblokiem ???
...
Napisał(a)
W tym wieku wchodzisz na 250-350 testosteronu u tygodniowo i lecisz całe życie. Odstaw deke narazie i lec na samym testosterone 12 tyg bądź dłużej miesiąc przed końcem odezwij się to ustawimy odblok ale będziesz potrzebował hcg clomid i tamox. Na estrogen i swędzenie skutków dajesz exemestance to substancja aktywna w lekach takich jak symex etadron bądź załatw nolvaldex czy tamox które też na suty pomogą.
Zmieniony przez - dmq92 w dniu 2016-06-11 13:53:31
Zmieniony przez - dmq92 w dniu 2016-06-11 13:53:31
...
Napisał(a)
a czy deca dick;) nie jest od wybicia prolaktyny na dece z tego co wiem przy obnizeniu jej poziomy jest juz okej
raz człowiek naprawde sie zakoch**e moja miłoscia juz do konca bedzie kulturystyka
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!