Szacuny
2
Napisanych postów
1637
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
4489
Sorry za zakladanie nowego posta ale uzylem wyszukiwarki i wsrod wielu wielu postow nie znalazlem rzadnych namiarow na ciaganie turniejow K-1 UFC albo PRIDE. Sam sciagalem tylko z kazzy i to nie cale i mega wolno a podobno na DC++ sa... Moze ktos poda jakies adresy hubow albo adressy. A jak takiego postu jeszcze nie bylo to mozemy tutaj zamieszczac...
" Racja silniejszego zawsze lepsza bywa "
" Najslabsze psy najglosniej szczekaja "
https://bundles.sfd.pl/../../buziaki/29.gif[/img] SFD FIGHT CLUB SFD FIGHT CLUB SFD FIGHT CLUB [img]../../buziaki/29.gif" alt="" />
" Racja silniejszego zawsze lepsza bywa "
" Najslabsze psy najglosniej szczekaja "
-= SFD FIGHT CLUB =-
Szacuny
6
Napisanych postów
3347
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
6270
ender00 mam dla ciebie adres huba 10mbit-1.myftp.org - musisz przed nikiem mieć napisane w takich nawiassach [PL] żeby tam wejśc - na modemie nie puszczaja Tam całe turnieje są - ja własnie ściagam tam i mam juz turniej finałowy Pride na 3 CD
Szacuny
6
Napisanych postów
3347
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
6270
DeVille nie wiem jak ci na te pytanie odopisać ja jak ściagałem z tego huba jeszcze nie było trzeba się zalogowac- póżniej mi ktoś wysłał na e - maile że muszę się zalogowac i tak zrobiłem - ale juz nie pamiętam u kogo do sie pierwszy raz podawało hasło ???????? Moze ktos inny ci pomoże - ale ja napewno na tym hubie sie popytam - i jak bede wiedział odrazu napisze . Ten hub jest naprawde wspaniały wszystko tam mozna ściagać w stylu " mordobicia " Jak nie oglondałeś jeszcz " FINAL CONFLICT 2003 " warty jest na pierwszy miejscu do ściagniecia - ale pride poprzedni " TOTAL ELIMINATION 2003 też jest oki - trzymaj się i myśle że napewno ktoś tu napisze jak mozna się zalogowac - ja tez się postaram o to żeby ci te informacje przekazać kogo można sie zalogowąc Pozdrawiam -- IMPOSTOR
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Ha! Jednak udało mi się. Trzeba po prostu wejść na stronę 10mbit-1.myftp.org (przeglądarką). Tam jest dwa linki, jeśli klikniesz na pierwszy to wejdziesz na stronę internetową tego HUBA. A tam na górze jest link SignUp. To wszystko