Witam :) Wiec stycznosc z silka mam od ponad roku. Na samym poczatku cwiczylem okolo 4 miesiecy a potem mialem dluzsza przerwe i wykonowalem mniej treningow w tygodniu i lzejsze cwiczenia. Teraz cwicze juz okolo pol roku i jestem na cyklu na jablczanie treca. Ostatnio kumple i ja zauwazylismy ze mam troszke wygiete rece do gory. Wiem ze to pewnie przez cwiczenia i chyba kazdy tak mial na poczatku ale nie wiem :)Przynajmniej te pary osob co znam co cwicza to tez maja lekko wygiete ale moze troszke mniej ode mnie lecz nieznacznie I dlatego chcialbym sie was spytac czy powinienem z tym pojsc do lekarza lub stosowac jakies opaski zabezpieczajace i czy to nie doprowadzi do jakichs powaznych powiklan w przyszlosci. Z gory dzieki za odpowiedzi i prosze o to by byly jakies sensowne a nie cos w stylu "skoncz cwiczyc" bo tego nie zrobie bo to moja pasja ^^ Sorki za nie polskie znaki ale siedze na anglojezycznym oprogramowaniu:)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
- Trening, czy wszystko jest dobrze ? Czy może być lepiej ?
- Zaczynam, czy wszystko jest dobrze ?
- Pierwszy cykl na testosteron propionate.Czy wszystko jest dobrze zaplanowane ?
- Czy wszystko jest dobrze policzone? mam wątpliwości :)
- jak oceniacie ten cykl?? co zmienic czy wszystko juz dobrze jest?
- Czy wszystko dobrze jest z tą ROZPISKĄ???
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Ja tak mam z kolanami, jakies 20 stopni dalej je "prostuje" a raczej zginam w drugą stronę. :D
...
Napisał(a)
Pokaż zdjęcie bo można różnie interpretować 'wygięte ręce do góry' .
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
To norma. Nie kazdy tak ma. To jak z kolorem oczu. Jedni maja niebieskie inni brazowe. Jedni maja kat 180 stopni przy wyproscie, inni troche wiecej. nie panikuj 

...
Napisał(a)
Zależy od stawów raczej , koledzy na bjj niektórzy tak mieli i nie można było im prawie balachy wyciągnąć .
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!