dzięki za odpowiedź, czekam na Wasze komentarze.
...
Hej Witam wszystkich i zwracam się z pytaniem na pozór dosc dziwnym aczkolwiek miło byłoby uslyszec dosc konkretne odpowiedzi. A mianowicie, mam 20 lat wzrost 185/waga 70 kg, i dosc okragłe, delikatne rysy twarzy, chciałem sie zorientowac, czy jest jakaś mozliwosc, jakies cwiczenia, ewentualnie dieta (choc jestem szczupły) by schudnąc na twarzyy i bardziej uwidocznic jej kształty, chodzi mi o męskie rysy, kosci policzkowe ? Czy może tez przyjdzie to z wiekiem ? chciałbym cos z tym zrobic...
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
widocznie taka masz budowe twarzy, nie ma cwiczen specjalnie na twarz ktore sprawia ze uwydatnia ci sie kosci policzkowe, jak juz to operacja plastyczna
przy 185 i 70 kg to ty juz lepiej nie chudnij
Zmieniony przez - oska5 w dniu 2006-06-27 21:00:53
przy 185 i 70 kg to ty juz lepiej nie chudnij
Zmieniony przez - oska5 w dniu 2006-06-27 21:00:53
"Ten tylko jest wolny,
kto na wysokość wstępuje bez uciech,
a schodzi z niej bez żalu..."
...
Sory że tu sie włacze ale moj kumpel ma podobny problem jest chudy a buzia poprostu policzki sa grobe i 2 broda tez groba, może sa jakies cwiczenia lub zioła okłady nie wiem prosze o pomoc.
...
umiesz czytac ze zrozumieniem? czy raczej masz problem ze wzrokiem i nie widzisz tego co napisalam wczesniej?
1
"Ten tylko jest wolny,
kto na wysokość wstępuje bez uciech,
a schodzi z niej bez żalu..."
...
Gume żuj to Ci sie żuchwa wyrobi
Moj kumpel zawsze z gumą łazi i ma zuchwe jak ten z Mody na Sukces....nie wiem jak sie pisze ( czyta się Ridż)
Moj kumpel zawsze z gumą łazi i ma zuchwe jak ten z Mody na Sukces....nie wiem jak sie pisze ( czyta się Ridż)...
no ok a jak wygląda sama kwestia chudnięcia na twarzy ? tzn tracąc zauzmy tkanke tłuszczową z brzucha itd traci się tez na twarzy ? kiedy się na twarzy chudnie w ktorym momencie, no bo trudno dopuscic do sytucji ze bede miał niedowage, a na twarzy dalej pyzy :) heh
...
No ja tam nie znam sie na tym, ale mysle ze jesli chcesz miec taką twarz jak "Ridż" tzn. taką typowego faceta jak niektorzy mowią to chodzi tu o mięsnie zuchwowe (chyba). Jedyne co mi przychodzi do glowy to ta guma.
...
hehehe co za topic...
Nie ma ćwiczeń które pozolily by Ci na redukcje tkanki tłuszczowej z twarzy...
Nie ma ćwiczeń które pozolily by Ci na redukcje tkanki tłuszczowej z twarzy...
Mam przyjazną materie i jem węglowodany
...
wogole tak pozatym to temat byl...
jak schudnac z twarzy policzkow itd
pamietam jakby to bylo wczoraj
jak schudnac z twarzy policzkow itd
pamietam jakby to bylo wczoraj
...
jeśli ogólnie zmniejszysz bf calego ciała to i na twarzy będzie to widoczne.może spróbuj jakiś legalnych diuretyków
Zmieniony przez - blefex w dniu 2006-06-29 12:48:45
Zmieniony przez - blefex w dniu 2006-06-29 12:48:45
1
Can I at least get a blow job ?
...
kurcze, tu juz ktos pisał o Modzie na sukces. a ja w jakims wątku napisałem przed chwilą i ktos pomysli ze zgapiłem
a co do twarzy to dieta z UBK faktycznie pomaga, sam tego doswiadczyłem. poza tym wystarczy spojrzec na ludzi w szpitalach hehe.
ale kosci to raczej nie wyrobisz juz :D
a co do twarzy to dieta z UBK faktycznie pomaga, sam tego doswiadczyłem. poza tym wystarczy spojrzec na ludzi w szpitalach hehe.
ale kosci to raczej nie wyrobisz juz :D
Sounds Like A Melody
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Krzysztof Piekarz