ee? poprstu podał dawki w jakis powinno sie stosowac oba suple abyt nie doszlo do negatywnyh skutkow ich zazywania
...
Napisał(a)
poczekajmy na Ambroziaka (oby). Ja tu napieram bo lubie proste a skuteczne suplementy. W przeciwienstwie do......dobra oszczedze tycm estrom, dniestrom i tym podobnym. Mam okazje widziec na silce i pod prysznicem regularnych zazywaczy takich nowosci. Tluste parowki :)
Ja pracuje u podstaw, zasadniczo duzo aero, robie instruktora fitnessu, MCT, dieta Keto i sily mam wiecej co nie jeden z cielaczkow po 105 kg a brzuch jak tarka tez jest :)
To jak z ta Arginina, Panie Slawku Ambroziaku pleaaaasssse
Ja pracuje u podstaw, zasadniczo duzo aero, robie instruktora fitnessu, MCT, dieta Keto i sily mam wiecej co nie jeden z cielaczkow po 105 kg a brzuch jak tarka tez jest :)
To jak z ta Arginina, Panie Slawku Ambroziaku pleaaaasssse
civic
...
Napisał(a)
nie lubie. nie lubie tez jak sie gapia na mnie w tych okolicach wiec odpowiadam obcinka w te sama manke:)
civic
...
Napisał(a)
buahahaha niezłe tempo odpowiedzi . To wczesniejsze zdanie tak sformulowales jakbys wlasnie lubil patrzec 

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Natural Whey Protein Concentrate - mozna na noc?
Następny temat