Nie wiem czy robię cos zle bo daje 200 ml zimnego mleka i lyzke stolowa (taka normalna jak od zupy) WPC-80, po wymieszaniu w szejkerze o pojemnosci 0,7l tworzy sie niesamowita piana o niemal stalej konsystencji ktora zajmuje pol szejkera, nie wiem czy mam ja probowac w jakis sposob spozyc czy wyplukac? Czy to w ogole powinno tak byc?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
ja używam zwykłego miksera , zazwyczaj po 25 g ,i 1 szklanka wody , 2 obroty ,piany troche i po 2-3 min moge juz pic.Te shejkery to gowno i tyle.
Sporboj wlać mleko a potem dopiero dać wpc.
Sporboj wlać mleko a potem dopiero dać wpc.
...
Napisał(a)
wpc80 pieni sie troche
zalezy jeszcze jakie
najpierw wymieszaj, odczekaj a piana zejdzie
ps. ty walisz szejki z niecalych 10g wpc?
chociaz niewiem jakie to bialko... i jaka lyzka
pozdro
zalezy jeszcze jakie
najpierw wymieszaj, odczekaj a piana zejdzie
ps. ty walisz szejki z niecalych 10g wpc?

pozdro
...
Napisał(a)
Napisz jakie to bialko.
Czesto przyczyna jest zimne mleko podgrzej chwilke w mikrofali zeby nie bylo takie zimne. W przypadu ostrowii tak jest.
Czesto przyczyna jest zimne mleko podgrzej chwilke w mikrofali zeby nie bylo takie zimne. W przypadu ostrowii tak jest.
...
Napisał(a)
No to jest koncentrat bialek serwatkowych ostrowia WPC-80 :)
Na stronie jest napisane:
Sposób przygotowania do spożycia:
w zależności od indywidualnego zapotrzbowania na białko od 1 do 3x dziennie po 30g (łyżka stołowa) +200 ml wody lub mleka (rano po przebudzeniu, miedzy posiłkami, po treningu oraz przed snem). Spożywać bezpośrednio po przygotowaniu.
Wydawalo mi sie ze jedna lyzka stolowa to nie moze byc 30g i tak jak ktos napisal to jest chyba mniej niz 10g wiec teraz bede walil 3 lyzki ale pewnie i tak kupie Olimpa SP80 bo tam nie zadnych problemow z piana wszystko idealnie sie rozpuszcza, a cena niewiele wyzsza.
Na stronie jest napisane:
Sposób przygotowania do spożycia:
w zależności od indywidualnego zapotrzbowania na białko od 1 do 3x dziennie po 30g (łyżka stołowa) +200 ml wody lub mleka (rano po przebudzeniu, miedzy posiłkami, po treningu oraz przed snem). Spożywać bezpośrednio po przygotowaniu.
Wydawalo mi sie ze jedna lyzka stolowa to nie moze byc 30g i tak jak ktos napisal to jest chyba mniej niz 10g wiec teraz bede walil 3 lyzki ale pewnie i tak kupie Olimpa SP80 bo tam nie zadnych problemow z piana wszystko idealnie sie rozpuszcza, a cena niewiele wyzsza.
...
Napisał(a)
lepszej jakosci wpc nie pieni się
przechodzi dodatkowy proces technologiczny przez co staje się instanizowany, czyli latwo mieszalny i nie pieniacy sie
przechodzi dodatkowy proces technologiczny przez co staje się instanizowany, czyli latwo mieszalny i nie pieniacy sie

DORADCA W SUPLEMENTACJI
GG 1844256
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!