I Play Rugby
Vale Tudo & Muay Thai fighting
...
Napisał(a)
wcale nie jest potrzebny to tylko taka moda
...
Napisał(a)
bzdura jak masz sie zalac to cie zaleje ja nie bralem cynku mnie nie zalalo, wczesniej nie brali cynku i nie zalewalo gosci wiec to tylko kwestia podatnosci na zbieranie wody podskornej
I Play Rugby
...
Napisał(a)
paciorek_s a co brales ??
wiesz ja przy omie (co 2 dzien) daje cynk i nolva zebys ei zabezpieczyc na wszelki wypadek

wiesz ja przy omie (co 2 dzien) daje cynk i nolva zebys ei zabezpieczyc na wszelki wypadek

...
Napisał(a)
no wlasnie nic nie bralem !
im wiecej wiem i biore tym mam gorsze efekty
nolva zawsze starczyła na zapobiegniecie retencji wody u większości ale jak chcesz być pewny i sie zabezpieczyc to bierz wszystko co polecają, nawet ten cynk
im wiecej wiem i biore tym mam gorsze efekty

nolva zawsze starczyła na zapobiegniecie retencji wody u większości ale jak chcesz być pewny i sie zabezpieczyc to bierz wszystko co polecają, nawet ten cynk

I Play Rugby
...
Napisał(a)
paciorek_s nO
Patrze ze zes urosl na fotkach z profilu .... byq z 47 zm

Patrze ze zes urosl na fotkach z profilu .... byq z 47 zm

...
Napisał(a)
47 tak ale brzydki rostęp sie pojawił 

I Play Rugby
...
Napisał(a)
ale to na masowce co ?? Rozstep rozstep, jak koksu jadles duzo to i rozstep 

...
Napisał(a)
szkoda tylko że rozstęp na kox nie zdążył bo sie pojawił już po cyklu, jakiś opóźniony refleks miał a taki sam rozstęp mam z okresu jak jeszcze o koksach wiedziałem tyle co nic więc nie wiem czy mam być zadowolony z faktu koksowania 

I Play Rugby
...
Napisał(a)
tom zrob pomiary cisnienia tak w polowie cyklu przed i po treningu 

Nie moje problemy... są nie moimi problemami.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!