Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
0
Napisanych postów
73
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
499
Witam ostatnio pytalem ile tescia z iranu enanthate trzeba mi na cykl dowiedzialem sie ale wystapily komplikacje ... mialem jechac na zakupy i pojechalem ale nie kupilem tego tescia z iranu tylko depo galenika 250 i teraz moje pytanie czy moge pomieszac te dwa tescie razem ? zlozyc cykl mam jeszcze tescia polskiego z polskiej apteki jelfy dajcie podpowiedz...
mam 8 szczalek enanthate testosteron 250 mg
20 strzalow testosterone depo 250 mg
i 10 strzalow testosteron prolongatum 100 mg i apteke pod nosem gdzie jest tego duzo ...
Szacuny
0
Napisanych postów
73
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
499
dugi do tego jest to forum tak mi sie zdaje zeby zadac pytanie i uzyskac odpowiedz od ludzi obracajacych sie dluzej w tym temacie ... i to nie cyrk bo pytanie jest proste i juz wczesniej uzyskalem odp nie musiles pajacowac :) jestem swiezy i bede robil pierwszy cykl na Hitach i chce dorbze sie do niego przygotowac a nie walic w ciemno ... dzieki za pomoc a pytanie odnosnie tych paskow i kropek na lamaniu fiolki ? czy to poprostu inna seria postara mi sie ktos to wytlumaczyc ?
Zmieniony przez - LoZoL w dniu 2012-06-26 17:00:50
Szacuny
233
Napisanych postów
10301
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
77546
to k***a jak nie wiesz co masz to po co chcesz bic to w siebie czlowieku,brak Ci podstawowej wiedzy! i to wlasnie jest cyrk dzieki takim ludziom jak Ty.
Szacuny
1223
Napisanych postów
26444
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
298562
bo Wy nie rozumiecie, on jednego testa ma "szczałki" a drugiego "strzały" i pewno stąd pytanie, czy "szcałki" można łączyć ze strzałami, do autora - do strzał sobie dokup łuk, a szczały to baby pod płotem
Szacuny
0
Napisanych postów
73
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
499
Juz wiem co mam i gdzie to wbijac i jakim lukie z jaka cieciwa ... i tez wiem czym sie bronic (odblokowac) jak i kiedy ... fajnie ze sa tacy pomocni ludzie jak Wy ! cos jak super bohaterowie , Super koksy ! haaa
a co do fotek to moj aparat poszedl do lombardu jakies 2 lata temu a nowego sie nie dorobilem ^^ mam tylko telefon 5 mpx ale i tak za dobrze nie wiedac zaraz zajade to co widac !