warezz - o to mi chodzilo. Pewnie ludzie na forum znaja cybera osobiscie i wiedza dosc duzo, nigdy nie wiadomo z kim sie rozmawia... Dla mnie to jedna paka, jesli ktos reklamowal oszusta to...
...
Napisał(a)
Tak ktoś współpracuje razem, jadają razem w gronie rodzinnym obiadki itp., ale gdzie są robione suple to nie wiedzą
BUhahahahahaha takie kity to możecie wciskać dzieciakom z gimnazjum, które jeszcze nigdy nigdzie nie pracowały.
Jajca jak berety

BUhahahahahaha takie kity to możecie wciskać dzieciakom z gimnazjum, które jeszcze nigdy nigdzie nie pracowały.
Jajca jak berety

...
Napisał(a)
Póg mo thóinwarezz - o to mi chodzilo. Pewnie ludzie na forum znaja cybera osobiscie i wiedza dosc duzo, nigdy nie wiadomo z kim sie rozmawia... Dla mnie to jedna paka, jesli ktos reklamowal oszusta to...
juz ci pisalem wczesniej nie wiesz nic na temat , sluchasz sie plotek to nie insunuj.
NIe wapdlo Ci do glowy ze Robert chcial pomoc poprostu kumplowi z Polski zeby wyciaganc jego biznez z dolu nie wiedzac ze byl jest i bedzie dalej wlakarzem?
Burneika Sports Team
...
Napisał(a)
warezzNo szczególnie że żona Roberta lubi się wygadać![]()
tak zwlaszcza z zemsty na prawie bylym malzonku takie opinie sa bardzo obiktywne i na rzeczy jak opinie Kaski w tym przypadku.
Trzeba byc niezwykle inteligentnym zeby temu dac wiare. Brawo.
Burneika Sports Team
...
Napisał(a)
MlekołaczekTak ktoś współpracuje razem, jadają razem w gronie rodzinnym obiadki itp., ale gdzie są robione suple to nie wiedzą![]()
Jajca jak berety![]()
Juz pisalem o tym koledze wyzej.
Ty tym bardziej hejterze , nie wypowiadaj sie w tym temacie. Tylko hejtowac umiesz i nic sensownego nie napiszesz.
Burneika Sports Team
...
Napisał(a)
Nie bede pral cudzych brudow malzenskich publicznie na forum i stawial sie za jedna ze stron. Lubie Kaskie i Roberta.
Burneika Sports Team
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!