...
Napisał(a)
Witam. Zastanawiam sie nad cyklem mocno masującym zawierającym anapolon. Czy lepiej wziąść 50tabsów samego anapolonu, czy np. 20tabletek anapolonu + jakis testosteron a potem jechac metką. jaka jest wasza opinia? profil zaraz uaktualnię. pozdr.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
50 tabsow anapolonu
To nawet kingkong bierze 40

To nawet kingkong bierze 40

Żeby życie miało smaczek
raz omeczka
raz treniaczek
...
Napisał(a)
50 antka
LOL
Chcesz zrobic antka + testa + mete
A pozniej bedziesz sie staral wylowic watrobe z kibla - bo ja po takim cyklu wysrasz ....
Wez sie zastanow lepiej nad tym, a nie ******olisz glupoty jak jakis malolat ( o ile nim nie jestes ... )

LOL

Chcesz zrobic antka + testa + mete

A pozniej bedziesz sie staral wylowic watrobe z kibla - bo ja po takim cyklu wysrasz ....
Wez sie zastanow lepiej nad tym, a nie ******olisz glupoty jak jakis malolat ( o ile nim nie jestes ... )
26 weeker...
...
Napisał(a)
Albo jedno albo drugie, jak sie decydujesz na anapolon to mietki juz w to nie mieszaj
. Jak juz musisz to wez 20 tabsow razem z jakims testosteronem.

...
Napisał(a)
slyszalem ze nie warto brac antka bo fakt puchnie sie ladnie i waga tez strasznie rosnie ale pozniej szybko spada i z uzyskanej masy moze zostac ponoc tylko ze 2 kg
Podsłuchy, Kamery, Lokalizatory
...
Napisał(a)
dobrze slyszales
Dla mnie antek jest dobry ( tzn. imo
) ale np. przed zawodami 

Dla mnie antek jest dobry ( tzn. imo

26 weeker...
...
Napisał(a)
antek przed zawodami?a to ci dopiero,naciagniesz tyle wody ze nawet niemajac tluszczu miesnie bedzie widac jak przez mgle
...
Napisał(a)
nie przed zawodami - typu mr. olimpia, tylko przed zawodami typowo silowymi
Pozatym biorac antka nawet 30min przed zawodami pokazowymi nie zdolasz zalapac wody ....

Pozatym biorac antka nawet 30min przed zawodami pokazowymi nie zdolasz zalapac wody ....
26 weeker...
...
Napisał(a)
A o co chodzi z tym antkiem na 30 minut przed zawodami ? Co by to miało na celu ?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!