...
Napisał(a)
Witam wszystkich znawców proszę o rade dokonałem zakupu 5 ampulek Deca Durabolin , 10 ampulek Testosteron Prolongatum oraz 5 ampulek (HCG) na odblokowanie chcialbym to jak najlepiej wykorzystac chodzi mi o to jak brac w jakich dawkach i jaka odzywke do tego zakupic . Moj wiek to 22 lata staz na silowni okolo 3 lat z przerwami waga 80 kg celem cyklu jest zrobienie jak najwiekszej masy. Tylko prosze o dokladne rozpisanie jest to pierwszy cykli nieznam sie na tym zabardzo . Trening oczywiscie mam ulozony dieta tez jest ulozona :)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
dokup jeszcze 5amp deci i 10amp prolki
"..im Bewußtsein der Verantwortung vor Gott oder vor dem eigenen Gewissen.."
robie formę na euro 2012
potrzebujesz pomocy - pisz.
...
Napisał(a)
dokup deke a prolo bym zamienil na sustanon duzo mi dal!! i tez z 20 kup !! 5 ampulek hcg jakiej to firmy??
...
Napisał(a)
jak na 1 cykl to za ostro startujesz... ja osobiscie na 1 cykl polecil bym ci
1-12 Testosteron Enanthate 200mg E5D
1-4 Metka 15ed
chociaz mysle ze enana lepiej 1-10 bo na dluzej nie ma sensu;) Wiem ze kupiles juz ssa chociaz ja bym sie na twoim miejscu zastanowil i polecial 1 lajtowny cykl a pozniej mocniejszy w wykorzystaniu tego co masz. Pzdr
1-12 Testosteron Enanthate 200mg E5D
1-4 Metka 15ed
chociaz mysle ze enana lepiej 1-10 bo na dluzej nie ma sensu;) Wiem ze kupiles juz ssa chociaz ja bym sie na twoim miejscu zastanowil i polecial 1 lajtowny cykl a pozniej mocniejszy w wykorzystaniu tego co masz. Pzdr
...
Napisał(a)
Dzieki za rade ale nie chce zamieniac oraz dokupowac wiecej taka ilosc zpewnoscia na pierwszy cykl mi wystarczy wiem ze decka w polaczeniu z tesciem na pierwszy cykl to za ostro jednak chce sprobowac dalej prosze o fachowe rozpisanie cyklu
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!