Witam, Moj znajomy kupił sobie jakies 3 miesiace ławeczke i od tamtego czasu dziennie ćwiczy miesnie klatki i rak ( dziennie 180 powtórzeń na sama klatke ) do tego caly czas bierze odżywki np ULTIMATE HORSE POWER itp. Ja cwicze na sucho od 3 miesiecy mam plan diete itp na tym samym sprzecie co on i efekty sa ale małe a u niego efekty sa powalajace ! przybranie masy i swietna rzeźba. Mam pytanie czy to sie odbije jakos na jego zdrowiu i w ogole bo jak nie to chyba oleje ta diete plany i bede robił tak jak on ! Bo patrzac na takie cos mozna popasc w niezle kompleksy !
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
może ma wyśmienitą genetyke.
Ogólnie jedynie co może mu sie stać to przetrenowanie,przepalenie mięsnia a tym samym słabsza regeneracja itd
Akurat wiem coś o tym bo kiedyś należalem do dwóboju i ćwiczylem 5 razy w tygodniu klatke. z Początku była katastrofa bo nachodziły zakwasy na zakwasy a trzebabyło robić znowu serie. a z Czasem bardzo ładnie poszła mi zarówno masa jak i siła.
Tyle, że wtedy inne partie zostają niestety w tyle.
i jesli chcesz tak czesto robić klate to musisz zadbać o plecy bo Ci strasznie ściągnie łopatki do przodu, mm piersiowe sie przykurczą i niezbyt fajnie to pozniej wyglada
Ogólnie jedynie co może mu sie stać to przetrenowanie,przepalenie mięsnia a tym samym słabsza regeneracja itd
Akurat wiem coś o tym bo kiedyś należalem do dwóboju i ćwiczylem 5 razy w tygodniu klatke. z Początku była katastrofa bo nachodziły zakwasy na zakwasy a trzebabyło robić znowu serie. a z Czasem bardzo ładnie poszła mi zarówno masa jak i siła.
Tyle, że wtedy inne partie zostają niestety w tyle.
i jesli chcesz tak czesto robić klate to musisz zadbać o plecy bo Ci strasznie ściągnie łopatki do przodu, mm piersiowe sie przykurczą i niezbyt fajnie to pozniej wyglada
...
Napisał(a)
no a mu wlasnie wszystko proporcjonalnie rosnie... Nawet plecy mimo ze ich nie trenuje.
...
Napisał(a)
genetyka
ktoś inny może nas uczyć i wskazywać nam drogę ale pracę musimy wykonać sami
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!