Z góry dzęki!!!
...
Napisał(a)
Witam wszystkich. Mam kilka pytań i proszę o konkretne odpowiedzi. Ćwiczę od ponad 1,5 roku. Piorytetem jest dla mnie siła ale masą nie pogardze(oczywiście mięśniową). Są trzy takie środki: dianabol, nandrolon i oxandrolon. Poprosił bym o opisanie każdego z nich po trochu co do efektów ubocznych, czego można się po nich spodziewać.Ile może pójść po nich siły ile masy i jaka jest orjętacyjna cena.
Z góry dzęki!!!
Z góry dzęki!!!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
qwa ja pitole co za lenie smierdzace az mi szkoda no brak mi slow normalnie LUDZIE od czego jest wyszukiwarka qrdesz jego mole mać!
W porzo ziom :)
...
Napisał(a)
To bedzie twoj pierwszy cykl ?? ... napisz ile cwiczysz jaka waga itd.... i poszukaj o nich w wyszukiwarce :)
...
Napisał(a)
ćwicze ponad 1,5 roku miałem tylko 3kg mass gaina nic poza tym mam 175cm wzrostu 72kg wagi chodzi mi głównie o czyste fakty bo w necie to już poczytałem i stanowczo wykreślam dianabol więc pozostały dwa co o nich myślicie? wszędzie piszą o teori a mi chodzi o praktyke
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!