Mam problem. Chciałbym trochę poprawić sylwetkę swojego ciała. Mam 180cm wzrostu, waga-85kg,19 lat. I teraz niewiem co robić. Czy lepiej najpierw schudnąć pomagając sobie np. Thermo Fat Burnerem czy rzeźbić np za pomocą HMB. Choć niewiem czy HMB pomogłoby przy mojej nadwadze i byłbym w stanie wypalić tak dużą ilość tkanki tłuszczowej. Może lepiej byłoby schudnąć i potem budować czystą masę mięśniową ?? Pomóżcie.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
zeby rzezbic trzeba miec mase miesniowa pokryta tluszczem, zeby chudnac wystarczy tluszcz
, kup ts i pal fat imo 
, kup ts i pal fat imo 
-World belongs to strong and brutal-
...
Musisz nadrobic braki w wiedzy przedewszystkim. Zycze powodzenia przy rzeźbieniu sie na HMB
.
Chudnąć czy Rzeźbic? Hmmm bez jednego nie ma drugiego teorytycznie
.
Thermo fat burner do rzeźbienia sie nie jest najgorszy ale jest wiele lepszych i nie koniecznie drozszych rzeczy na rynku
.
Chudnąć czy Rzeźbic? Hmmm bez jednego nie ma drugiego teorytycznie
.
Thermo fat burner do rzeźbienia sie nie jest najgorszy ale jest wiele lepszych i nie koniecznie drozszych rzeczy na rynku
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Krzysztof Piekarz