od dłuższego czasu mam problemy z trawieniem. Najczęściej jest to następstwem ciężko strawnego jedzenia. Po macdonaldzie, bigosie i tłustych daniach mam dziwne kłucie po lewej stronie i okropne uczucie pełności. Jakie leki lub zioła mogę mi pomóc.CO to może być ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
nie jedz nic z mcdonalda,zadnych fast foodów itp... i juz problem z glowy tylko trujesz swoj organizm...
...
Napisał(a)
Wiem ale wcześniej nie mailem takich problemow, tylko pare dni tak "zaszalałem" intersuje mnie dlaczeog tak sie dzieje
...
Napisał(a)
OK a co myslicie o tym kluciu w lewym boku jakies odpady w zalatku ?
...
Napisał(a)
co jak co ale wątroba w lewym boku to to na pewno nie jest 
Zmieniony przez - iza121 w dniu 2008-11-10 17:38:47

Zmieniony przez - iza121 w dniu 2008-11-10 17:38:47
ktoś inny może nas uczyć i wskazywać nam drogę ale pracę musimy wykonać sami
...
Napisał(a)
Wątroba- narząd wewnątrzotrzewnowy, leży głównie w prawym podżebrzu, ale częściowo w nadpępczu i podżebrzu lewym
...
Napisał(a)
hmm w lewym boku to sugeruje że w lewym i nie filozofuj częsciowego położenia itp. Zresztą wątroba narzą akurat nieunerwiony nie boli prędzej jeśli już ma to być coś od wątroby to woreczek żółciowy, trzustka ale to nie lewa strona
ktoś inny może nas uczyć i wskazywać nam drogę ale pracę musimy wykonać sami
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!