Mam pytanie chodzi głownie o jakość tej odżywki oraz jak ja brać jestem lekkoatletą mam treningi 6 razy w tygodniu w jakich godzinach i najlepiej z czym stosowac oraz jaka dawke bo niezbyt znam sie na tym:ile to jest 40gr przeliczając na łyżki stołowe czy płaskie czy czubate?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Witaj Gumbas,
Profi Whey Mass Olimpu jest odżywką węglowodanowo-białkową (tzw. bulk), gdzie proporcje węglowodanów do białka są 1:1. Odżywka jest uzupełnieniem diety i to jest moja odpowiedź na pytanie z czym go stosować. Proponowałbym Ci porcję 75-100g na godzinę przed treningiem i bezpośrednio po treningu. Zastosowanie tej odżywki przed treningiem pozwoli Ci na bardziej intensywny trening, po treningu pomoże w szybszej regeneracji. W słoju powinna byc plastikowa miarka i za jej pomocą odmierzaj odżywkę.
Pozdro
Dareckyy
Profi Whey Mass Olimpu jest odżywką węglowodanowo-białkową (tzw. bulk), gdzie proporcje węglowodanów do białka są 1:1. Odżywka jest uzupełnieniem diety i to jest moja odpowiedź na pytanie z czym go stosować. Proponowałbym Ci porcję 75-100g na godzinę przed treningiem i bezpośrednio po treningu. Zastosowanie tej odżywki przed treningiem pozwoli Ci na bardziej intensywny trening, po treningu pomoże w szybszej regeneracji. W słoju powinna byc plastikowa miarka i za jej pomocą odmierzaj odżywkę.
Pozdro

Dareckyy
...
Napisał(a)
nic dodać niec ująć.
Nie ma postępów? Dodaj węgla a nie koksu !
LeonCountryChopper
...
Napisał(a)
Jeszcze mam pytanie jest tam miarka i ona ma 30ml ale ile to jest 30gr a jezli było by to mozliwe to podajcie mi ile miarek to jest 50gr bo chyba 1 i 2/3 miarki?????????
...
Napisał(a)
Nie ma postępów? Dodaj węgla a nie koksu !
LeonCountryChopper
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!