...
Napisał(a)
Mam pytanko zaczelem wczoraj clen dawka 0.2 delikatnie mnie telepalo a dzisiaj dalem 0.4 i mega mnie telepie ....trzeba zwiekszac dawke ?...bo boje sie ze cos moze mi sie stac :/
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
sa glosy ze clen dobrze spisuje sie rowniez jako antykatabolik. jest tez dobrym, albo i najlepszym transporterem kreatyny, wiec warto na redukcji dorzucic chocby jakies mono.
a co do palenia miesni przez clena to podczas redukcji nie ma sily zeby wraz z tluszczem nie lecialo mieso, tylko kwestia tego jak duzo tego miesa poleci. zalezy to glownie od diety i suplementacji, bcaa koniecznie
a co do palenia miesni przez clena to podczas redukcji nie ma sily zeby wraz z tluszczem nie lecialo mieso, tylko kwestia tego jak duzo tego miesa poleci. zalezy to glownie od diety i suplementacji, bcaa koniecznie
...
Napisał(a)
Dawkę zwiększasz, jak powiedzmy dawka 0,4 przestanie Cię telepać, wtedy wskakujesz na większą.
...
Napisał(a)
dawke zwiekszasz tak by podwyzszyc tem ciala o jakies 0.3st C
telepanie przejdzie za chwile
telepanie przejdzie za chwile
BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!
...
Napisał(a)
dzisiaj wjechala znowu jedna tabletka czyli 0.4 i to samo mega mnie telepie ...i jeszcze bol glowy :/
...
Napisał(a)
nie zesraj sie
BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!
...
Napisał(a)
tak norma, przy wiekszej dawce szykuj sie jeszcze na przeszywające skurcze :)
zaopatrz sie w magnez
zaopatrz sie w magnez
...
Napisał(a)
a powiedz mi co najlepiej wrzucic na ochorne miesni, zeby sie tak nie paliły ?
BCCA wystarczy ?
Zmieniony przez - borekobch w dniu 2012-03-06 23:12:45
BCCA wystarczy ?
Zmieniony przez - borekobch w dniu 2012-03-06 23:12:45
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!