Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
witam wszytkich forumowiczow!!
MAm takie pytanie lwasnie jestem na cyklu prop chinski + winko cetabon
moje pytanie jest odnosnie propa, otoz chodzi o to ze po kazdym strzale straszni boli sraka!! cos czytalem ze ten propek jest wlasnie taki bolacy, moze ktos to wyjasnic, a jak jest u WAS??
Za madre odp dzieki serdeczne!!
prosze nie pisac komentarzy ze niby nie umiem robic strzalow, bo nie jest to moj pierwszy raz, wczesnie robilem z Farmaka i bolu nie bylo,
Szacuny
0
Napisanych postów
84
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
6090
ja tez biore tego propa i zero bólu, nawet sobie dokupilem zeby przedluzyc cykl napisz jak działa ceta i ile bierzesz bo ja biore ja dopiero 6 dni i jestem ciekaw
Szacuny
1
Napisanych postów
180
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
14016
witam jeli chodzi o ten prop to miom zdaniem jest sporo wałkow.bralem go i po kazdym strzale bol dupy i gorączka 37.5 po 4 strzalach przerwalem brac to scierwo zawsze robie na cyklu testy na poziom testosteronu i zawsze mam podniesiony i to sporo. na tym chinczyku poziom tescia mialem w normie 6.66ng/ml prawie zawsze mam podobny poziom jak nic nie biere.moim zdaniem najlepszy prop to obecnie farmak zawsze elegancko klepie.acha i ten bol i gorączka to napewno nie byl zle wykonany strzał mam we wbijaniu juz kilkuletnią praktyke .pozdrawiam
Szacuny
0
Napisanych postów
84
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
6090
no ja tez bralem cete po 5, od dzisiaj zaczałem po 7.
prop jest wedlug mnie ok, brałem pierwszy raz propa(na poczatku 75 poznieej 100 mg c2d) razem z metą. dziwi mnie opinia danielo201 ze jest duzo wałów... ja nic o tym nie slyszałem, zobaczymy co napisza inni