Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Witam!
Na ostatnich zawodach bjj & SW w Warszawie w ubiegłą sobotę (22 XI) w sali zapasów Legii na Powązkowskiej na chwilę rozłożyli swoje stoisko z ciuchami bad boy-a jacyś goście, bodajże z Poznania. Czy ktoś z Was, kto akurat był na tych zawodach ma jakieś namiary na tych gości? Tak się zagapiłem na to co się działo na matach, że nawet nie zauważyłem kiedy wyszli i nie zdążyłem wziać na nich namiaru. Może ktoś z Poznania lub z innego miasta, kto oglądał zawody lub na nich startował coś o nich wie (adres e-mail, nr telefonu itp.)
Pozdro.
Szacuny
8
Napisanych postów
1345
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
5592
Bylem kilka dni temu w tym sklepie w poznaniu i nic nowego nie ma wszystko co na tej stronie troche lipa bo sie napalilem ale za tydzien na zawodach w Poznaniu trzeba bedzie cos kupic.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Wielkie dzięki.
Krótko i na temat.
Cały Kapu.
ps. garuluje "blu belt"-a, jak mawia Soca. Nalezał Ci sie.
Ale nie rozpędzaj sie za bardzo, zebys nie dostal purpury zanim Mirek nie dostanie Brązu, bo sie jeszcze zechce pozbyc konkurencji. Pozdro.
Szacuny
2
Napisanych postów
170
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
3614
No nie glupi sklepika ale nie moge znalesc cen :) wogule sa gdzies na tej stronie ? ? ? :)
1)"Lepiej zeby mnie trzech sadzilo niz czterech nioslo"
2)"Najpierw człowiek nie lubi człowieka, a dopiero potem szuka argumentów"-Fight of Die.
3)"Postępuj zawsze tak,jakby to,co czynisz,miało być twoim ostatnim uczynkiem."- Elias Canetti
1)"Lepiej zeby mnie trzech sadzilo niz czterech nioslo"
2)"Najpierw człowiek nie lubi człowieka, a dopiero potem szuka argumentów"-Fight of Die.
3)"Postępuj zawsze tak,jakby to,co czynisz,miało być twoim ostatnim uczynkiem."- Elias Canetti
Szacuny
3
Napisanych postów
291
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
14558
no generalnie sa ze 2,3 kozackie bluzy, fajne koszulki i to by bylo na tyle.. ciekawe tylko jakie ceny zapodadza... wyslalem im maila i czekam na odpowiedz
pozdro
deberr
Judocy nie pytaja ile jest wrogow, tylko gdzie oni sa
Szacuny
3
Napisanych postów
10472
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
80831
jezeli to strona tego typa co jezdzi na zawody i tam sie rozklada to moge go polecic ,bralem od niego rzeczy bezposrednio jak byl na zawodach i pokazach w wawie(z poznania jest) i wszystko bylo oryginalne ,za koszulki bad boya placilem 70 i 90 zl.
moderator działu MMA.
konserwator zabytków i archiwista działu Historia.