SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Chce być fitnesską ;p

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 1750

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 2 Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 9
Może zacznę od tego że pogubilam się w nadmiarze informacji na temat diet i ćwiczeń. mam 16 lat 162 cm wzrostu i 52 kg wagi. wym: 89-66-90. Codziennie uprawiam sport. Albo biegam, albo chodzę na siłownię, albo gram w siatkówkę. Nie jem fast foodów, rzadko sięgam po słodycze. Ostatnio stosowałam l-karnitynę ćwiczyłam 6 weidera. Teraz kupiłam Termo stim.
Mimo to nie jestem zadowolona ze swojego wyglądu, mam fałdki a mięśni nie widać (może dla tego że ich nie ma). Marzy mi się ciało fitnesski. Dlatego też mam prośbę do starszych kolegów i koleżanek zawodowców o pomoc w ułożeniu planu treningowego i diety oraz wskazówki.
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!

16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 17 Napisanych postów 2237 Wiek 30 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 33857
hmm masz zdjecie/ albo moze zamiast tego mierzylas swoj bf (poziom tluszczu)??? , kumpela wlasnie pomimo tego ze byla chuda wmawiala sobie ze ma troche tluszczu... niemowie ze jest tak u Ciebie ale wiesz... lepiej sie zawsze upewnic. Znasz swoje wymiary dokladniejsze ? Niewiem poprostu czego Ci potrzeba , zgubienia tluszczu/narbania troszke miesnia/ czy jednego i drugiego ;) pzdr
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 2 Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 9
Więc o ile dobrze zmierzyłam bf = 14%
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 12 Napisanych postów 884 Wiek 32 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 27800
Przeczytaj sobie w MD o tym jak powinny ćwiczyć dziewczyny, bo zapewne "męczysz" się na maszynkach, a taki trening nic nie wnosi.
No i dieta też musi być prawidłowo rozpisana.

Use makes mastery.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 1698 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 9914
zapraszam do mnie na silownie futurebody.pl
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 3 Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 15
a może problem leży w złym dawkowaniu posiłków, albo zanieczyszczonym organiźmie

Ardua prima via est

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 16 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 31
Ja też chcę być fitnesską.
Byłam nią swego czasu, ale później zaległam na kanapie z laptopem i zanikła moja masa mięśniowa.
Teraz próbuję się odrodzić jak Feniks z popiołów chodząc do Fitness Parku w miarę regularnie, ale moja dieta jest dalej okropnie niezbilansowana...
Jak sie ogarnąć? :(
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Mleko - biały morderca

Następny temat

masowa dieta pytanie

Sztos