Słowo wyjaśnienia - Cybergenics to firma, która wymyśliła ten system - dlatego w oryginalnym tekście używana jest liczba mnoga. Ja założyłem, że Cybergenics jest nazwą systemu/marki handlowej, dlatego w tłumaczeniu jest liczba pojedyncza.
No to proszę

:
Cybergenics jako pierwszy skupiał wszystkie czynniki treningu, diety i supementacji w kompletny system. Zawiera on intensywny - i naprawdę mam na myśli intensywny -
program treningowy, który daje niebywałe rezultaty
w zwiększaniu siły jednocześnie budując suchą masę mięśniową i spalając tłuszcz. Metoda wymaga badrzdo wiele wysiłku - ale działa szybko.
Pozwólcie mi opowiedzieć, jak mój przyjaciel przebił się przez kilka poziomów używając fazy 1 procedury Cybergenics na klatkę piersiową.
Oto kompletny zestaw ćwiczeń jakiego używał.
-teraz relkama-[przyp.tłum]
Cybergenics - światowy lider światowy lider odżywek dla sportowców pozostaje na przyczółku innowacji technologicznych.
Produkty pozosyają takie same z zewnątrz, ale wewnątrz reprezentują szcztowe osiągnięcia w suplementacji, powiązane z
najnowszym naukowo udowodnionym postępem w żywieniu, i unikalną metodologią treningową.
Każdy program zawiera kopmletny zestaw diety, odżywiania i treningu nastawiony na indywidualne cele każdego, nie
pozostawiając niczego przypadkowi. Nie ma potrzeby stać przed półką godzinami zastanawiając się co łaczyć z czym -
każdy program jest kompletny. Cybergenics - oryginalne i najlepsze.
-koniec relkamy-[przyp.tłum]
----------------------------
Cybergenics KOMPLETNY SYSTEM BUDOWY CIAŁA (Program 60-dniowy)
Kompletny 60-cio dniowy program treningowy nie pozostawia miejsca na błąd. Ten zestaw zawiera 7 jedynych w swoim rodzaju, zaawansowanych technologicznie suplementów budujących masę, szczegółowy dogłąbny przewodnik treningowy i ilustrującą taśmę VHS (format amerykański).
60-cio dniowy Kompletny Program Ćwiczeń Cybergenics jest oparty na fundamencie rozległych badań nad procesem "Zmiany Matrycy Anabolicznej" [ciężko to na polski przetłumaczyć

], pobudzającego bezprecedensowe przyrosty suchej masy mięśniowej. Złożona przebudowa tego w proces, który może być używany przez każdego jest Kompletnym Systemem Budowy Ciała.
System wykorzystuje siedem synergicznie zbudowanych, wysoko skoncentrowanych formuł Izolatów [nie pytajcie mnie, co to te
izolaty - przyp.tłum], które są bazą tego programu. Te Izolaty w przeciwieństwie do zwykłych suplementów, są "substratami stopnia farmaceutycznego" [kolejny pseudonaukowy bełkot - nie wiem jak to się tłumaczy na bardziej zrozumiały język] uformowanymi wedłg dokładnych wytycznych w system dostarczający optymalnej biologicznej dostępności.
No i dalej tak samo konkretnie...
To co, chcecie więcej ?