Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

CO ZA NAIWNOŚĆ!!!!!! I KRETYNIZM:D:D

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 2218

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51935 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816

Witam wszystkich chciałbym się z wami podzielić pewną opowiastką.Akcja dzieje się gdzieś w siłowni w minioną środe w sosnowcu,po treningu z kumplami w szatni pierdzielimy jakieś smęty a tu wchodzi koleś który jakiś czas chodzi na siłownie i pyta sięnas czy ktoś niezrobi mu zastrzyka.No to pytamy sięco tam ma dobrego (nadmienie że z gościa chudzinka niesamowita dlatego byliśmy troszeczke zdziwieni) a koleś wyciąga kreatyne w proszku tą dużą butle płyny fizjologicznego i glukoze i muwi że to chce sobie wpierdzielić.Na to wszyscy parskneli śmiechem koleś się troszeczke obużył ale dalej nawija swoje .No to go zapytałem jak on ma to zamiar miszać i jakie proporcje daje na to gość że 200mg kreatyny ,50mg glukozy i reszte soli fizjologicznej , dodam że koleś uważał że 200mg to 1/2 łyżeczki do cherbaty a strzykawke miał 20:/:/.Więc po tej gadce cała szatnie piała ze śmiechu ale koleś dalej uparcie mów że chce zastrzyk.Więc znalazł się jeden odważny i na tyle ***nięty że strzelił mu autentycznie strzała w dupsko WIEM ŻE W TO TRUDNO UWIERZYĆ ALE TAK BYŁO no i koleś podobno jakiegośparaliża chwycił w dupie i bodajże lewą nogą niemoże ruszać podobno jest w szpitalu.A TERAZ POMYŚLCIE CO TO QURWA SIĘ DZIEJE JAK KTOŚ KOMUŚ GŁÓPOT NAGADA BUAHHAHAHHAAHHAHAHH CO ZA LUDZIE NA TYM ŚWIECIE ŻYJĄ O WIĘKSZEJ NAIWNOŚCI NIESŁYSZAŁEM JUŻ DAWNO BUAHHAHAHAHAHAHHAHAHA OBY TYLKO GLUTAMINY ALBO ZMA W DUPE NIEKŁULI :d:d:d:d POZDRAWIAM:D
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51935 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
Ja pie****le to to już przeszło wszystko. Ale ten d**** co to mu w dupe wsadził to też ma dobrze nasrane. Ktoś tu napisał o tym że mogli go opie***dolić i wysłać do diabła a nie zrobić mu zastrzyk i to z czego. Ja pie****le co to ludzie nie wynajdą. Jak dzisiaj opowiem na siłce ten numer to nie wiem czy goście bedą mieli siłe ćwiczyć ze śmiechu oczywiście. BUHAHAHAHAHAHA. SOG POLECIAŁ.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 29 Napisanych postów 3448 Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 57050
Nie no ... to pobija moj "korek ludwika" i "mielone kasztany" ...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 18 Napisanych postów 1837 Wiek 37 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 7500
hehe .. za***iste !! kurcze też tak może zaczne
sogacz leci !!

------------------------------
Trening to nie fszystko ale fszystko bez treningu to ch** !

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 433 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 5767

sogacz!:D

http://www.pajacyk.pl <- wlaz i klikaj :) to nic nie kosztuje

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
a ja myslalem ze zastrzyki z kreatyny sa dozylne, a nie domiesniowe buahahahahahahahahahahahahaha
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 23 Napisanych postów 1299 Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 16262
BKR

mafia.doping.full-hardcore.pl

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
e-lite Moderator
Ekspert
Szacuny 3607 Napisanych postów 36619 Wiek 43 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 261224
MAX! %)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 36 Napisanych postów 2620 Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 18606
Buahahah
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 56 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 4812
co to juz goście nie wymyslą buahahahaha
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 14 Napisanych postów 1047 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 4955
super
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 14 Napisanych postów 1206 Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 6623

Mmmm nawet pies znajdzie kosc na pustyni !! ! ;)

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

PROPIONAT!?

Następny temat

CYKL Z DEKI NA JESIEN - POMOCY !!!!!

Spalanie
Polecane artykuły