pump it
...
Napisał(a)
no clomid to syf mam po nim teraz zaw\roty głowy i strasznie ryje po oczach ,ślepne na dniach ..olałem to g**** ale efekty uboczne wychodzą z czasem ..sprubuj może jakiś inny wynalazek ..ale ja ci niepowiem jaki bo jeszcze za mało wiem a sama teoria niewystarczy ..może ktoś z praktyków się wypowie ..a clomid to syf ja na odblok brałem 5 co dzień przez tyg ijuż mam tego syfu dość
...
Napisał(a)
Ja preferuje nolve.
A o "cyklach" na samych sermach pisalem od dawna
Imho taki lepszy booster tescia niz 99% supli pretendujacych do tego tytulu.

".... Then we'll see which are better, his steroids or mine"
...
Napisał(a)
Nigdy nie brałem nolvy, na pewno działa świetnie ale z przewagą na antyestrogen a mniej jako wspomagacz dla testo. Ale na pewno warto bliżej przyjrzeć się działaniu.
Dziękuję.
Dziękuję.
...
Napisał(a)
roid powiem ci ze sa boostery po ktorych idize sie odblokowac bardzo dobrze. i mysle ze lepiej wyjde na tym jesl nawet po dlugim i mocno blokujacym cyklu zrobie pct na minimalnych dawkach clomidu i hcg, a dam sporo dobrego boostera. juz sie do tej metody przekonalem w praktyce troche
...
Napisał(a)
pewnie , tez testuje nowinki . Teraz u mnie stoi mocno zachwalany Activate Xtreme z DS
Jednak nikt nie zaprzeczy ze sermy i AI dzialaja a wszystkie boostery tescia staraja sie mniej lub wiecej nasladowac dzialnie Sermow i AI bo na innej drodze tescia sie nie podniesie w naszym organizmie
. Jeszcze mozna robic researche nad SARM ami ale to nadal w trakcie badan i testow

Jednak nikt nie zaprzeczy ze sermy i AI dzialaja a wszystkie boostery tescia staraja sie mniej lub wiecej nasladowac dzialnie Sermow i AI bo na innej drodze tescia sie nie podniesie w naszym organizmie

...
Napisał(a)
Super pomijajac fakt ze clomid dziala kancerogennie
Super pomijajac fakt ze clomid dziala kancerogennie

BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!
...
Napisał(a)
kancerogenność - powodowanie zmian nowotworowych
jakos nie zdziwilbym sie gdyby w clomie nie bylo substancji czynnej dzisiaj wszystko mozliwe
jakos nie zdziwilbym sie gdyby w clomie nie bylo substancji czynnej dzisiaj wszystko mozliwe

..to ZAKAZANY owoc DUMNIE krazy WCIAZ nad GLOWA i KUSI kazdy SAM sparzyc SIE musi...
Slaski STYL
...
Napisał(a)
Przez miesiac zapewne nie dostaniemy raka
W dzisiejszych czasach to odgrzewajac cos w mirkofali w folii robimy mieszanke kancerogenna ehhehe nie ma co wpadac w panike. Kobiety nolve biora latami

W dzisiejszych czasach to odgrzewajac cos w mirkofali w folii robimy mieszanke kancerogenna ehhehe nie ma co wpadac w panike. Kobiety nolve biora latami
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
TESTOSTERON><
Następny temat