...
Napisał(a)
Witam! Rok temu stwierdzono u mnie zwyrodnienie stawów, jakieś 5ms nic mnie nie bolało, a ostatnio zaczęły bolec mnie znowu, coś z tricepsem mam bo przy wykonywaniu ćwiczeń na triceps to się objawia i przy przyczepie tricepsa zaczyna bolec, miałem w planach dać bać boldka i testa enan tak na 12-16tyg. Czytałem ze boldek jakoś może pomoc na stawy, zacząć i zobaczyć co się będzie po wbiciu czy robic już przerwę jakas i w przerwie wbijac? To w ogóle jakoś pomaga tym stawa czy raczej placebo??? Pozdrawiam
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
1.WIEK: 23
2. WAGA: 82
3. WZROST: 185
4. WYMIARY- nie mierzyłem dawno, w łapie było 42 ale nie ćwiczyłem długi okres czasu (8ms jakoś)
5. STAŻ NA SIŁOWNI: okolo 30 miesiecy
6. DIETA: 2600-2800 kcal
-białko: ok 200
-węglowodany: ok 350
-tłuszcz: ok 150
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE:
1 cykl na solo propie 2 na cypio i mecie
8. TRENING: 5x w tygodniu split
W zalaczniku program na ktorym trenuje od wrzesnia (po angielsku poniewaz nie mieszkam w pl)
9. CEL CYKLU: sucha masa miesniowa, rzezba
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA: 8ms
11. POZIOM BF%: 15-18%
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): ekto
13. STAN ZDROWIA: zdrowy
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA:
15. PPM (podstawowa przemiana materii): 3300 kcal
16. WYNIKI SIŁOWE: od roku nie sprawdzane, ale klata była 130, przysiad 140, martwego nie pamietam.
2. WAGA: 82
3. WZROST: 185
4. WYMIARY- nie mierzyłem dawno, w łapie było 42 ale nie ćwiczyłem długi okres czasu (8ms jakoś)
5. STAŻ NA SIŁOWNI: okolo 30 miesiecy
6. DIETA: 2600-2800 kcal
-białko: ok 200
-węglowodany: ok 350
-tłuszcz: ok 150
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE:
1 cykl na solo propie 2 na cypio i mecie
8. TRENING: 5x w tygodniu split
W zalaczniku program na ktorym trenuje od wrzesnia (po angielsku poniewaz nie mieszkam w pl)
9. CEL CYKLU: sucha masa miesniowa, rzezba
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA: 8ms
11. POZIOM BF%: 15-18%
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): ekto
13. STAN ZDROWIA: zdrowy
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA:
15. PPM (podstawowa przemiana materii): 3300 kcal
16. WYNIKI SIŁOWE: od roku nie sprawdzane, ale klata była 130, przysiad 140, martwego nie pamietam.
...
Napisał(a)
Pomaga. Jest lepsze smarowanie. Estrogen, woda, kolagen itp itd. Problem w tym że stawy beda na pewno boleć mniej albo w ogóle lecz to nie zaleczy a jedynie stlumi problem i to nie jakoś spektakularnie.
Problem kolejny w tym że przybędzie ci siły i jeśli będziesz cisnal większym ciężarem przy takiej diagnozie to możesz jeszcze pogorszyć. Wszedlbym na małe dawki teścia I pozostał przy mniejszym ciężarze i w międzyczasie leczył
Problem kolejny w tym że przybędzie ci siły i jeśli będziesz cisnal większym ciężarem przy takiej diagnozie to możesz jeszcze pogorszyć. Wszedlbym na małe dawki teścia I pozostał przy mniejszym ciężarze i w międzyczasie leczył
1
...
Napisał(a)
Bzdura , nie pomaga . Druga sprawa duże dawki testosteronu wręcz upośledzają tworzenie kolagenu , wiec jesteśmy bardziej narażeni na kontuzje .
1
TRENINGI KATOWICE
KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
To myśle ze najbezpieczniej będzie poczekać z cyklem i chociaz w jakimś stopniu to ogarnąć, a później myśleć o bombie... Dzięki za odp, pozdro!
...
Napisał(a)
Dokładnie , to będzie najzdrowsza opcja 

TRENINGI KATOWICE
KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!