za taką cenę to BARDZO wątpię że ci ktoś kupi:):):) Podaj inną ROZSĄDNĄ cenę???
...
Napisał(a)
ojj to ponad moj stan... i chyba stan wiekszosci przecietnych osob za tyle kupowac taka bluzalke..
lekarstwo od trucizny różni tylko dawka
...
Napisał(a)
Na allegro te bluzy sa w podobnej cenie ,takze autor tego topicu zbytnio nie przycina;) Mr Happy zaje*ista ,ale po pierwsze nie wbiłbym sie nawet w Xl a po drugie bluzy nie na moją kieszen .
...
Napisał(a)
i chvj ze w podobnej cenie moze zobaczyl ze ktos goni je na allegro za 250 i sobie tez taka cene przypial ,mam taka sama bluze tez nowa oldschoolowa kolekcja "muhammad ali "i kupilem ja normalnie za 200 zl na allegro
venom81 tylko zauwaz ze to sa amerykanskie rozmiary L=XL Xl=XXL ,ja mam XL i lezy dobrze wiec sadzac po twoim profilu nie widze problemu z rozmiarem
Zmieniony przez - Lazaaa w dniu 2008-01-30 22:40:18
venom81 tylko zauwaz ze to sa amerykanskie rozmiary L=XL Xl=XXL ,ja mam XL i lezy dobrze wiec sadzac po twoim profilu nie widze problemu z rozmiarem
Zmieniony przez - Lazaaa w dniu 2008-01-30 22:40:18
...
...
Napisał(a)
@ Lazaaa kupiles Alie'go za 200 no i ? znajdz mi druga taką aukcje . gratuluje farta że trafiłeś z taką ceną. fakt faktem za dużo dałem przegiałem ale opcja z wysyłką moją jest powiedzmy 250-10 =240 a za tyle nie ma wielu tych bluz na allegro ( w ogole połowy nie ma ) jamaica poszła za 280+wysyłka a happy i kermit chodzą za 250 + wysyłka . !!!!!! OBNIŻAM CENĘ 235 z moimi KW
Jak cos to pisac na gg 1434478
Jak cos to pisac na gg 1434478
Życie jest różne kwadratowe i podłużne
...
Napisał(a)
chciałabym zamówić albo zieloną albo zółtą mogę wiedzieć w jakiej cenie prosze o szybką odpowiedz na maila [email protected]
...
Napisał(a)
kremity na allegro po 190zl sa... mr happy 200zl... new york 190...
cos slabe masz te ceny a chetnie skusilbym sie na jamaice;/
cos slabe masz te ceny a chetnie skusilbym sie na jamaice;/
...
Napisał(a)
Ceny sa nadal zawyzone i nie wciskaj kitu ,ze ceny sa tanie... jak kolega przede mna teraz mozna dostac za 190zl ale czasmi sa nawewt taniej...
...
Napisał(a)
Dla madralinskich, patrzcie na date tematu, wtedy te bluzy chodzily po tych cenach.
Teraz juz nie sprzedaje bluz.
Teraz juz nie sprzedaje bluz.
Życie jest różne kwadratowe i podłużne
...
Napisał(a)
Witam jestem zainteresowana kupnem bluzy JAMAICA CITY KINGSTON.Proszę o kontakt na mojego maila : [email protected] :) Pozdrawiam
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!