Czesc wszystkim, wrzuce pare fotek moich i moich ziomow gdzie tez sa z sfd, "wielkiego kata" i "zwyrola". Pierwsze fotki jak bylem w formie a teraz jak baunsuje wogole prawie nie czwicze do tego wieczne imprezy:) Ale zaczne kuracyjke lajtowa w sierpniu to bedzie moja druga w zyciu na 5 tyg. Chce zobaczyc jak na krotki kuracjach sa efekty i krotkie przerwy. pozdr. W sierpniu dam zdjecia jak wygladam przed kuracja i pozniej po :) pozdr.
...
Napisał(a)
Czesc wszystkim, wrzuce pare fotek moich i moich ziomow gdzie tez sa z sfd, "wielkiego kata" i "zwyrola". Pierwsze fotki jak bylem w formie a teraz jak baunsuje wogole prawie nie czwicze do tego wieczne imprezy:) Ale zaczne kuracyjke lajtowa w sierpniu to bedzie moja druga w zyciu na 5 tyg. Chce zobaczyc jak na krotki kuracjach sa efekty i krotkie przerwy. pozdr. W sierpniu dam zdjecia jak wygladam przed kuracja i pozniej po :) pozdr.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Pozdr. i zycze wszystkim dobrych wakacji. Bo moje i ziomow moich bede grube jak***** !!!! :)
...
Napisał(a)
ooo duzy chlop z ciebie :) i fajne łapy ... soga dam :D a ten koels w szwedce z czarnuym paskiem na rekawie to tez jakis pozadny byku :>
Chcieć znaczy móc...
...
Napisał(a)
ale byq z ciebie duuzy jestes. i ten twoj qmpel z prawej strony na 4 fotce tez jest dyzy
"Nie wrzucaj wszystkiego do jednego worka, nie udźwigniesz!"
...
Napisał(a)
e tam nei gadaj dobrze wyglądasz .A z kolegami przy furze nie wyglądacie razem na przyjaciół kółka szachowego hehehehe ;) dobrze wyglądasz,a jak anrzekasz to weź sie do roboty i odrabiaj spadki:) pozdrowienia z krakowa,sog
Zmieniony przez - Kacperson w dniu 2005-06-24 22:51:53
Zmieniony przez - Kacperson w dniu 2005-06-24 22:51:53
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Metkinson ---> odsłona II ;]
Następny temat