...
Napisał(a)
Szukam jakiegos srodka-cyklu ktory nie ma wplywu na dht i jego pochodne. Dokladnie chodzi mi o zachowanie kłakow na glowie. Celem ma byc pare kilo czystego mieska i wzrost sily

Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Var z Insuliną i trochę HGH załawiłoby sprawę. Jak nie to Var z Propem. 

Be real - you have to make this shit your life. If you aren't in it all the way fully committed don't f***ing bother.
...
Napisał(a)
Uriel co to jest Var ? i dlaczego prop jest lagodnieszy od np prolo jesli chodzi o wypadanie wlosow?
...
Napisał(a)
boso ale w ostrogach...
...
Napisał(a)
gdz czytalem dawno. tam nie odpowiedzi na moje pytanie moge sie tylko domyslac... ale masz soga za oxa
...
Napisał(a)
Propa łatwiej kotrolować - waga jego estra chyba liczona w daltonach ma cechy o słabiej wyrażonych skutkach ubocznych - wszystko zależy od estru. Weź sobie ultra-toxic TNE i np. Propionate. Różnice widać od razu!
Be real - you have to make this shit your life. If you aren't in it all the way fully committed don't f***ing bother.
...
Napisał(a)
Test No Ester! Test Suspension lub Tren No Ester! Tren Suspension! 

...
Napisał(a)
Virormone jest certyfikowanym środkiem w std ISO - jega cena dla większości z nas jest raczej poza zasięgiem. Póki co polecam Testo Prop 5% Farmadon. Podrabianie myślę, że jest zupełnie nie opłacalne. Towar jest dobry ale musi być z pewnego źródła! 

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!