Pozdro i czekam na konkretne opinie aby wrócić do normalności :)
...
Napisał(a)
Witam, mam bardzo poważny problem, jestem na 3 cyklu w życiu i nigdy nie czułem się tak jak do tej pory, Czuję się otępiały, brak skupienia, koncentracji, trudności z odpowiednim zrozumieniem prostych rozmów, zanikła kreatywność która zawsze była na bardzo wysokim poziomie, brak wigoru ,zero uśmiechu itd ogólnie to tragedia co się dzieje w mojej głowie, czy ktoś miał podobne objawy? Tescia zacząłem od 4 stycznia , w miedzy czasie było wino , oraz na zmianę Clen z T5 aby skosić tłuszcz oraz oczywiscie spora dawka witamin, wszystko buduje sie fajnie i wizualnie zaczyna coś się dziać dlatego nie chce przerywać cyklu, robiłem badania i wyszedł bardzo wysoki poziom Estro , 19 stycznia wynik wykazał 108, kolejne badanie wykonałem 3 lutego gdzie wynik Estradiolu jest już mniejszy i jest na poziomie 77, przy czym norma jest od 11-44. Zbijam to etadronem ponieważ dostałem info że te zaburzenia są właśnie przez zbyt wysokie Estro.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
tak to może być przyczyna wysokiego estro
jak inne hormony?
jak inne hormony?
TRENINGI KATOWICE
KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
Mogą być hormony. Może też być coś wsypane ryjącego beret do tego słynnego już T5 (choć nie wiem skąd to 5 w nazwie skoro w składzie piszą 2 czy 3 pozycje).
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
Robiłem badania tylko na Estradiol, prolaktynę, oraz Test, wyglądało to następująco. 19 styczen, wspomniany Estradiol 108, Prolaktyna 9,5 czyli w normie, 3luty Estr 77, Test 70,21. Nie chce kończyć cyklu ale jeśli tak dalej będzie to będę zmuszony to zrobić ponieważ nie da się z takimi zmianami w głowie normalnie funkcjonować na co dzień. Pierwsze poleci w odstawkę właśnie wspomniane T5
...
Napisał(a)
Ja teraz dorzuciłem T-5 i samopoczucie super (a biorę po 3 kaps), do tego test i t3. Wiadomo że każdy może inaczej reagować ale raczej winy bym szukał gdzie indziej niż w T-5
...
Napisał(a)
ja unikam takich wynalazkow jak te t5, nie wiadomo co to dokaldnie jest a wole zycia potrafi odebrac 

...
Napisał(a)
Zastanawiam sie czy może to być też wina całkowitego odcięcia węgli. Jakies opinie?
1
...
Napisał(a)
Jestes w deficycie kalorycznym ? jesli tak to w jakim ?
1
BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!
...
Napisał(a)
Jak micha wyglada? T5 (eca) calkiem fajne, wczoraj zaczalem lykac, tylko ostra cpalnia 

"... Nie ważne czy dobrze, ważne że z efektem..."
...
Napisał(a)
Dieta tłuszczowa, 1800kcal , 1Posiłek-5jajek na maśle. 2P-250gr piersi z kurczaka plus warzywa + 20gr masła orzechowego bez soli i cukru.3P-250gr piersi z kurczaka,warzywa +30gr oliwy z oliwek .4P-200gr łososia+warzywa,5P- którego już nie ma to był właśnie ryż z białkiem ale wyrzuciłem węgle bo waga nie szła w dół tak jak powinna więc jest tylko białko +20gr masła orzechowego. Tak jak pisałem wcześniej, start był4 stycznia, z redukcji jestem jak na razie zadowolony tylko ta zje......bana psychika która mnie meczy, jutro jadę na badania, sprawdzę Estro i test. T5 dziś skończone , od jutra dorzucam Clena.
Zmieniony przez - Cichy812 w dniu 2016-02-17 17:42:51
Zmieniony przez - Cichy812 w dniu 2016-02-17 17:42:51
1
...
Napisał(a)
A jakie twoje "zero" kaloryczne gdzie ani nie nabierasz masy, ani nie tracisz masy? Zrob badania e2 prolaktyna progesteron test. Ile razy trenujesz w tygodniu? Jakies cardio/aeroby dodatkowo? Zbyt wolno szlo piszesz, tzn ile ubywalo wagi na tydzien?
"... Nie ważne czy dobrze, ważne że z efektem..."
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!