Bardzo prosze o podanie mi jak dawkowac i co jaki cza witamine B12 i czym najlepiej ja wspomagac ?jakies bialka czy moze cos innego-witamina jest w zastrzykach -Serdecznie dziekuje
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Zapomnij o b-12 uważam że jako dodatek do czegoś B-12 jest OK ale jako główne wspomaganie nie ma sensu-strata czasu
...
Napisał(a)
rozumiem że jesteś początkującym więc dobra dieta+trening+regeneracja to to czego potrzebujesz a o pojedyńczych witaminach zapomnij(moje prywatne zdanie) jeśli chcesz bierz np. kompleksy witamin czy suplementy ale nie licz na przyrosty po b-12 samej.
...
Napisał(a)
dzieki za odp mam jeszczw jednpo pytanko ja mam zamiar zakupic ruzne suplementy bialka ,kreatyne itd tylko chodzi mi o to jak do tego dostosowac witamine B12 co jaki czas ja brac ?
pozdrowionka
pozdrowionka
...
Napisał(a)
rozumiem że chodzi o b-12 w zastrzykach jak nie to kup taką a na tabletki nie trać $ bierz 2 lub 3 razy w tygodniu
COCARBOXYLASA(amp.):2,3 razy w tygodniu
VIT.B12(amp.):należy brać razem
w wiec np.3razy w tygodniu razem zastrzyki COCARBO+VIT.B12
ale nadal nie wiem czemu jesteś taki uparty na to b-12 ale to juz twoja sprawa.
Widzisz kończynkę pod moją wypowiedzią? to ją kliknij :)
COCARBOXYLASA(amp.):2,3 razy w tygodniu
VIT.B12(amp.):należy brać razem
w wiec np.3razy w tygodniu razem zastrzyki COCARBO+VIT.B12
ale nadal nie wiem czemu jesteś taki uparty na to b-12 ale to juz twoja sprawa.
Widzisz kończynkę pod moją wypowiedzią? to ją kliknij :)
...
Napisał(a)
dzieki za odp juz wiem co nieco co do tej witaminki to koles bral i jakos tam wyglonda nie jest chyba taka zla z innymi srodkami (bialka itd.)kliknalem tez na ta koniczynke hie hie .CHodzi mi oto jak najszybciej przybrac na masie trenuje basket w sezonie mam treningi kazdego dnia silownie mam raz w tygodniu przez okres wakaci musze troszke przytyc a stosowac wasze diety to troszke mi sie niechce wiec moze jeszcze jakies rady >dodam ze mam 200cm wzrostu i waze 89 kilo.dzieki za pomoc pozdrowionka
...
Napisał(a)
przybrać na masie przy codziennych treningach będzie trudno ale jeśli przez masą rozumiesz nabranie ciała(czytaj tłuszczu) poprostu opychaj się jedzeniem i nie patrz co wpada przez usta do żołądka jeśli chodzi o mięśnie to sprawa się komplikuje bo w koszykówce jest dużo biegania,potu itp. a by zrobić góry mięśni potrzebna jest odpowiednia regeneracja a i trening raz w tygodniu nie wydaje mi się wystarczający(ok.3razy jest ok) tak więc w pierwszym wypadku odżywki na masę(gainer) w drugim moim zdaniem skazany jesteś na niepowodzenie :) nie zapewnisz regeneracji,trening w tygodniu to za mało a w twoich mięśniach przeważają jak sądzę włukna czerwone(wolno kurczliwe) odpowiedzialne za wytrzymałość a nie białe(szybko kurczliwe) odpowiedzialne za siłe. Inną sprawą jest to że typowy trening na mase z pewnością spowoduje że staniesz się wolniejszy a tego jako trenujący koszykówkę z pewnością chcesz uniknąć. Podsumowując zajmij się jednym sportem albo w niczym nie osiągniesz oczekiwanych efektów-smutne ale prawdziwe :( .Radzę skoncentrować się na koszykówce do której jak sądzę masz lepsze predyspozycje 200cm wzrostu np. :) a swoją drogą co jadłeś że tak urosłeś ?!! :)
...
Napisał(a)
dzieki za odp ciekawe co bys powiedzial jak bys zobaczyl moich ziomkow (206cm-125kg itp)podczas treningow szybko trace wage ta ktora zawsze zbieram przez wakacie wiec pomyslalem sobie ze moze jakies suplementy brane z ta witamina B12 cos da wiecej ale jak tak piszesz ze lepiwj dac sobie luz to sie jeszcze zastanowie .dzieki za pomoc Ja zmykam teraz na wakacie bo treningi zaczynamy za 2 tygodnie .dzieki za pomoc POZDROWIONKA
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!