Szacuny
73
Napisanych postów
701
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
80154
Cześć mieszkam w lubece ale nigdy nie robiłem tu badań. Dość często jestem w pl więc korzystam jak jestem na miejscu. Kiedyś miałem ulotkę od LEKARZA przy okazji szczepień i było wyszczególnione co mogę przebadać. Ogólnie to chyba u każdego rodzinnego masz laboratorium więc zaznaczasz co chcesz zbadać i tyle. Wiem że kiedyś parzrsylem na podstawę czyli Prolka, estro, test to wyszlo trochę. Może sprawdź na stronie swojego rodzinnego lub poszukaj ogólnie w necie
Szacuny
0
Napisanych postów
5
Na forum
2 lata
Przeczytanych tematów
351
Dziękuję za odpowiedzi, porównując polskę do niemiec pod względem dostępności informacji na temat badań w tym zakresie, polska to eldorado :) Znalazłem kilku polskich lekarzy w moich okolicach i będę w poniedziałek do nich dzwonił.
Szacuny
0
Napisanych postów
5
Na forum
2 lata
Przeczytanych tematów
351
Pod uwagę biorę również jazdę do najbliższego miasta przy granicy, aby wykonywać badania. To wszystko zależy jak cenowo wyjdą niemcy vs polska. Jeżeli będę miał konkretne info, jak to wygląda w niemczech to napiszę tutaj, jest mało tematów w tym zakresie i jestem przekonany, że niektórym się przyda taka informacja. Pozdrawiam